Για 3η συνεχόμενη χρονιά η LG διοργανώνει τον διαγωνισμό LG Skills and Drills 2020

Στο πλαίσιο της επιτυχημένης συνεργασίας με την Eurohoops Academy και του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’, η LG Electronics (LG) ανακοινώνει την έναρξη του διαγωνισμού LG Skills and Drills 2020, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.  

Με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-2020 της ομάδας LG Αθλητές του Αύριο στις εγκαταστάσεις του Eurohoops Dome τον Ιούνιο του 2020 η εταιρεία προσκαλεί τη νέα γενιά αθλητών να λάβει μέρος στον διαγωνισμό και να προπονηθεί στην κορυφαία EurohoopsAcademy.

Συγκεκριμένα από τις 4 έως 13 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι γονείς με τέκνα που έχουν γεννηθεί από το 2006 έως και το 2013, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο https://lgskillsanddrills.gr/ και να μπουν στην κλήρωση για να λάβουν μέρος στα δοκιμαστικά (tryouts) διεκδικώντας 1 από τις 20 πλήρεις υποτροφίες για την ομάδα ‘LG Αθλητές του Αύριο’. Η ομάδα θα προπονείται το διάστημα Οκτώβριος 2020-Ιούνιος 2021 στις εγκαταστάσεις του Eurohoops Dome με το κορυφαίο προπονητικό team της Eurohoops Academy με διευθυντή τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ Θοδωρή Παπαλουκά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την πραγματοποίηση των προπονήσεων, η Eurohoops Academy έχει λάβει και εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των συμμετεχόντων από τον COVID-19.