Ανανέωση της σεξουαλικής σου ζωής σε 1,2,3 βήματα!

Πώς θα ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή με 3 βήματα; Αγάπες και λουλούδια, είναι πολύ ωραία, δεν αντιλέγει κανείς μας, αλλά εμείς οι φοιτητές έχουμε και τις παρέες μας για κάτι τέτοια.

ανανέωση σεξουαλικής ζωής

Γιατί αν δεν σου προσφέρει η παρέα σου, είτε είσαι γυναίκα, είτε είσαι άντρας όμορφες στιγμές γεμάτες με γέλιο, καλοπέραση και όμορφα συναισθήματα, τότε υπάρχει κάποιο θέμα.

Βέβαια επειδή το θέμα μας εδώ είναι η ανανέωση της σεξουαλικής μας ζωής, θα μου πεις ποια η σχέση της εισαγωγής που κάνω, και εν μέρει είναι μια εύλογη σκέψη. Επίτρεψέ μου, να σου εξηγήσω αμέσως. Η συγκεκριμένη εισαγωγή γίνεται για να σου τονίσω ότι το σεξ σε μια σχέση στις ηλικίες 18-30 είναι πάρα πολύ σημαντικό!

Ας περάσουμε λοιπόν στο παρασύνθημα. Για μία ανανέωση της σεξουαλικής σου ζωής, ώστε να γευτείς νέες απολαύσεις, ακολούθησε τα εξής βήματα:

  1. Talk Μιλήστε ξεκάθαρα τόσο εσύ, όσο και ο/η σύντροφός σου για το τι σας αρέσει στο κρεβάτι , τι φαντασιώσεις έχετε κ.τ.λ. Αν επίσης κάτι δεν σου αρέσει ή δεν νιώθεις άνετα, επίσης είναι πολύ καλό και για τους δύο να μπορέσετε να το κουβεντιάσετε ανοιχτά και χωρίς ταμπού.
  2. Περισσότερα προκαταρκτικά. Πολύ σημαντικό κομμάτι του σεξ, είναι και τα προκαταρκτικά, δηλαδή πόση ώρα θα αφιερώσει ο ένας στον άλλον για να τον ανάψει, να τον ερεθίσει και να φτάσετε και οι δύο σε μοναδικούς και γιατί όχι, πολλαπλούς οργασμούς.
  3. Βάλε φαντασία, θέλω φαντασία! Όπως λέει και το παλιό αυτό τραγούδι η φαντασία, είναι ένα συστατικό της σεξουαλικής ζωής ενός ζευγαριού, που μαζί με την χημεία και το πάθος των δύο συντρόφων θα ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό το κρεβάτι σας. Μη φοβηθείτε να δοκιμάσετε κάτι πιο δυνατό ή λίγο έξω από τον χαρακτήρα σας, στα όρια πάντα που νιώθετε άνετα.