Ο καλύτερος τρόπος για να χωρίσεις με τα δύσκολα ζώδια!

Σκέφτεσαι να χωρίσεις αλλά σε προβληματίζει ο τρόπος που θα το ανακοινώσεις στον σύντροφό σου;Ας δούμε σε αυτό το άρθρο, μια ακόμη ιδέα για χωρισμούς.

τρόπος για να χωρίσεις

Μια εναλλακτική ας την πούμε, που μας δείχνει τον καλύτερο τρόπο να χωρίσεις με τα πιο δύσκολα ζώδια, που υπάρχουν!

Οι χωρισμοί είναι επώδυνοι, όπως και να γίνουν, κάποιες φορές. Δεν έχει σημασία πάντα πόσο καιρό είστε μαζί, ένα χρόνο ή περισσότερο. Όταν βρίσκεσαι στη δύσκολη θέση να αφήσεις κάποιον, μπορείς να το διευκολύνεις εάν επικοινωνήσεις με τρόπο που το άλλο άτομο μπορεί να καταλάβει και αν προετοιμαστείς για την αντίδραση που είναι πιθανό να λάβεις.

Διάβασε παρακάτω για να προετοιμαστείς για αυτήν τη στιγμή του “πρέπει να μιλήσουμε”.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός έχει μια καυτή ιδιοσυγκρασία, αλλά επίσης ξεπερνά τα πράγματα πιο γρήγορα από τους περισσότερους. Περιμένεις μια έκρηξη, ανεξάρτητα από το πόσο ήπια θα του πεις για χωρισμό. Κάνε το λοιπόν για εσένα, όχι για αυτόν. Εξήγησε την ανάγκη σου για περισσότερη ελευθερία, αντί να αναφέρεις τις αδυναμίες του. Και περίμενε μέχρι να χωρίσεις πριν δεις κάποιον άλλον, διαφορετικά θα έχετε μάχη.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την σταθερότητα τους. Θα κολλήσουν δίπλα σου, εκτός αν ωθηθούν να κάνουν πρώτοι την κίνηση για χωρισμό. Δεν είναι όμως γενικά ο Ταύρος υπέρ των αλλαγών.  Συζητήστε τα πράγματα  εκ των προτέρων, ώστε να γίνει περισσότερο μια αμοιβαία απόφαση. Θα συναντήσεις έτσι λιγότερη αντίσταση εάν συμφωνείτε και οι δύο για το τι δεν λειτουργεί.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι επαναλαμβάνουν τις συνομιλίες ξανά και ξανά στο μυαλό τους, προσπαθώντας να καταλάβουν πώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν αποδειχθεί διαφορετικά. Επέλεξε προσεκτικά τις λέξεις σου και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του. Μόλις καταλάβει ένας Δίδυμος, τότε μπορεί να το ξεπεράσει.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ο Καρκίνος σχηματίζει βαθιές σχέσεις και δεν τις  αφήνει εύκολα. Ακόμα κι αν δεν έχετε δίκιο ο ένας για τον άλλον, το ευαίσθητο δώσιμο του Καρκίνου χρειάζεται την αναγνώρισή σου. Λέγοντας κάτι σαν, “Θα έχεις πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου”, βοηθάς το καβούρι να προχωρήσει. Αλλά μην περιμένεις να είστε φίλοι αμέσως – δώσε του πολύ χρόνο για να το ξεπεράσει.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Για να αποφύγετε τον τραυματισμό της θρυλικής υπερηφάνειας του λιονταριού, κάνε ένα ωραίο δείπνο. Ευχαρίστησέ τον για όλα όσα έχει κάνει για εσένα προτού του πεις τα νέα του χωρισμού. Εάν αισθάνθηκες παραμελημένη ή κακομεταχείριση, να είσαι προσεκτική σε αυτό. “Απλώς δεν ικανοποιούμε πια τις ανάγκες του άλλου” είναι μια έκφραση που λειτουργεί καλά. Το Λιοντάρι θα χαρεί που έφυγε με την αξιοπρέπεια του και θα είναι λιγότερο επιρρεπές σε μια οργή κρίσης.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι εργάζονται σκληρά για να σε κάνουν ευτυχισμένη και να διορθώσουν τα προβλήματά σου. Εάν έχουν δώσει υπερβολικά ή  έχουν επισημάνει τα λάθη σου, μιλήστε πρώτα για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί  περισσότερη ισορροπία πριν εγκαταλείψετε τη σχέση. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, δείξε τι δεν λειτουργεί για να διευκολύνεις τη «διάλυση».