Μήπως ο πρώην σου σε θέλει πίσω; 4+1 Σημάδια που θα στο δείξουν

Μήπως ο πρώην σου σε θέλει πίσω; Συμβαίνει συχνά όταν χωρίζουμε με κάποιον, να έχουμε κάποιες στιγμές νοσταλγίας.

σε θέλει ο πρώην - τα σημάδια

Έτσι και ο πρώην σου, ίσως είτε σε χώρισε εκείνος, είτε εσύ αυτόν, μπορεί να το έχει μετανιώσει και να θέλει να ξαναπροσπαθήσετε, ειδικά αν είχατε και μακροχρόνια σχέση.

Ποια είναι όμως τα σημάδια ότι σε θέλει πίσω;

1.Σε παίρνει συχνά τηλέφωνο. Κάθε μέρα σε παίρνει στο κινητό, με οποιαδήποτε αφορμή, απλά για να σε ακούσει έστω και λίγο. Κανονικά όταν χωρίζεις, θες να πάρεις λίγο χρόνο και να ηρεμήσεις. Να τα βρεις με τον εαυτό σου και να κατασταλάξει ο συναισθηματικός σου κόσμος. Όμως ο πρώην σου, φέρεται λες και είστε ακόμη μαζί,στο κομμάτι της επικοινωνίας. Το μόνο δηλαδή που μένει να κάνει είναι να σε πάρει τηλέφωνο.

2.Δεν σου λέει τίποτα για τα προσωπικά του. Μπορεί να μιλάτε κάθε μέρα, να σε ρωτάει τι κάνεις και για τα νέα σου, από σχολή, παρέες και οτιδήποτε, αλλά εκείνος έχει γίνει μυστήριος σε ότι αφορά τα προσωπικά του. Αν μιλάει με κάποια άλλη γυναίκα, αν βγαίνει έξω και ψάχνεται, δεν έχεις ιδέα,άσε που άμα “τολμήσεις” να τον ρωτήσεις σου πετάει το επιχείρημα, ότι είστε πλέον χωρισμένοι (καρφί, αν τον χώρισες εσύ).

3.”Αφιερώσεις” στο facebook. Από τότε που χωρίσατε, δημοσιεύει στο facebook συνέχεια τραγούδια που μιλάνε, για έρωτα, χωρισμό και πόνο. Το παιδί είναι ακόμη κολλημένο μαζί σου και αφού δεν στο λέει ευθέως το δείχνει σε όλα τα social media.

4.Ρωτάει για σένα τους φίλους σας. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί, θέλει να μάθει για σένα. Μιλάει σε όλους τους κοινούς σας γνωστούς, ή μπορεί και να στείλει στην κολλητή σου,αν ειδικά την έχει φίλη στο facebook,θα του είναι πιο άμεσο και εύκολο. Βέβαια το θέμα είναι να μην αρχίσει και σε θάβει, πάλι στην περίπτωση που τον έχεις χωρίσει εσύ. Και γενικά καλό είναι να πεις στους φίλους σου, αν μάλιστα δεν θες με τίποτα να τα ξαναβρείτε, να μην στον αναφέρουν καν και να μη του λένε τίποτα για σένα.

5.Εμφανίζεται μπροστά σου. Αν μάλιστα είστε από την ίδια γειτονιά, είναι πιθανό θα μου πεις, να τον πετυχαίνεις. Αλλά και αυτό να μην ισχύει, αν τον βρίσκεις μπροστά σου αρκετές φορές,μάλλον μαθαίνει κάπως τι κάνεις και που θα πας. Εκτός κι αν το “μαρτυράς” από μόνη σου με κανένα check-in.