Patras Code Camp| Δωρεάν οnline σεμινάρια για προγραμματισμό και web τεχνολογίες

Φέτος, το Patras Codecamp επιστρέφει, αλλά διαφορετικό! Λόγω των περιστάσεων, όλες οι δράσεις του θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά!

Στόχος του Patras Codecamp είναι η προώθηση του προγραμματισμού, των ψηφιακών δεξιοτήτων και της τεχνολογίας, να φέρει σε επαφή με το αντικείμενο νέους και νέες και να βοηθήσει να κλείσει το χάσμα μεταξύ ανδρών-γυναικών. Πραγματοποιείται κάθε Οκτώβριο στα πλαίσια του EU Code Week.

  • Στις 23 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια μη τεχνική ημερίδα με καλεσμένους ομιλητές από οργανισμούς, εταιρείες και κοινότητες. Η ημερίδα θα γίνει streaming δημόσια από τις σελίδες του Patras Codecamp και των διοργανωτών (InterMediaKT, Τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών ΠΑΠΕΛ, POS4Work).
  • Στις 24-25 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εργαστήρια που καλύπτουν ευρύ φάσμα θεματικών όπως: Web development, Game development, Programming languages, Code quality and testing, STEM, Blockchain Technology, Machine learning, ΙοΤ, VR & AR κ.ά. Τα εργαστήρια είναι δίωρα και διαχωρίζονται ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας σε Αρχαρίων (beginners) και Προχωρημένων (advanced). 
  • Η συμμετοχή σε αυτά είναι δωρεάν (θα απαιτείται εγγραφή) και θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά. 

Οι δράσεις του Patras Codecamp 2020 απευθύνονται κατά κύριο λόγω σε νέους 18-30 αλλά και όποιον αγαπά τον προγραμματισμό και την τεχνολογία.

Δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.