Τι σκέφτεται μία γυναίκα, όταν δεν την ευχαριστείς στο κρεβάτι!

Όλες θέλουμε στο κρεβάτι να τα βρίσκουμε με τον σύντροφό μας. Όταν όμως περιμένεις και έχεις φανταστεί ένα τέλειο σεξ, και αυτό δεν έρχεται ποτέ, τι πραγματικά σκέφτεσαι;

1.Να φτιάξεις το μαλλί σου

Ναι σίγουρα δεν έχει καμία, μα καμία σχέση, το μαλλί εκείνη τη στιγμή, με το σεξ, αλλά δεν το κάνεις επίτηδες. Μόνο του πηγαίνει το μυαλό σου εκεί. Οπότε αφού το σεξ δεν σε ικανοποιεί, προσπαθείς να σκεφτείς το οτιδήποτε άλλο, έτσι για να περάσει και η ώρα!

2.Αργεί να τελειώσει;

Στο ίδιο mood της βαρεμάρας στο κρεβάτι μαζί του, λογικό είναι να θες να τελειώσει ο σύντροφός σου, όσο πιο γρήγορα μπορείς. Για να τον βοηθήσεις και συ βέβαια, βάζεις όλο το ταλέντο σου και προσποιείσαι ότι σου αρέσει, έτσι για να μην πληγώσεις και τον αντρικό του εγωισμό.

3.Μήπως φωνάζω πολύ;

Σε συνέχεια του παραπάνω, σκέφτεσαι βέβαια μήπως είσαι υπερβολική στα βογγητά σου και καταλάβει ο άλλος ότι όντως δεν σου αρέσει και το κάνεις στα ψέματα.  Για να σιγουρευτείς ότι δεν θα σε καταλάβει, σε περίπτωση που το φοβάσαι, προσπάθησε να μην φωνάζεις πολύ δυνατά.

4.Πώς κοιτάζει έτσι;

Όταν βαριόμαστε, μπορούμε να παρατηρήσουμε τα πάντα στην κυριολεξία για να περάσει η ώρα! Έτσι λοιπόν βλέπεις τι εκφράσεις παίρνει την ώρα της κορύφωσης ο σύντροφός σου και συνήθως μπορεί να σου φανούν αρκετά περίεργες.

5.Πρέπει να αλλάξουμε και στάση;

Αυτό θα το σκεφτείς λογικά αν εισαι εσύ από κάτω και εκείνος πάει να σε γυρίσει από επάνω. Εννοείται ότι αφού δεν σου αρέσει το σεξ μαζί του , βαριέσαι παρά πολύ να πρέπει να έχεις το πάνω χέρι στο κρεβάτι εκείνη τη στιγμή.