GNTM 3: Η πρώτη ανάρτηση της Ρασέλ μετά την αποχώρησή!

Η Ρασέλ αποχώρησε χθες από το GNTM 3 με κάποιους από τους συμπαίκτες της να χαίρονται ιδιαίτερα γι’ αυτό. Η ίδια έκανε την πρώτη την ανάρτηση.

Στο λογαριασμό της στο Instagram, ανέβασε ένα βίντεο κι έγραψε το εξής: Λοιπον , τα περισσοτερα τα ειπα στο βιντεο οποτε δεν θα πλατιασσω για αλλη μια φορα….Αυτο ομως που δεν ειπα και θα ηθελα να τονισω ειναι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για τους ανθρωπους πισω απο τις καμερες που ηταν διπλα σε ολους και χωρις αυτους δεν θα καναμε δουλιτσα ! Ευγνωμων για ολα ! ❤️

View this post on Instagram

Λοιπον , τα περισσοτερα τα ειπα στο βιντεο οποτε δεν θα πλατιασσω για αλλη μια φορα….Αυτο ομως που δεν ειπα και θα ηθελα να τονισω ειναι ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για τους ανθρωπους πισω απο τις καμερες που ηταν διπλα σε ολους και χωρις αυτους δεν θα καναμε δουλιτσα ! Ευγνωμων για ολα ! ❤️ @vickykaya_ @angelosbratis @genevievevv @skoulos @yiorgoskaravas_official @stavroolaki @katianalag @vourmanos @johada13 @giannis_mikros @lnafsika @afroditi.vo @vasvouts @alekos_nikolaou @stefanos_mystakidis @_kopeli_ @katerinapappaki @themis_mertiris @hope_pap @vinaneofotistou @olia_likou @dimitris_belitsis @gntmgr @starchanneltv ??

A post shared by Theodora Rachel (@theodorarachel_) on