Σε μια σχέση αλλάζεις!

Όταν ερωτεύεσαι, αυτό που λατρεύει ο άλλος είναι λογικό να σου αρέσει κι εσένα αφού εσύ λατρεύεις αυτόν. Για παράδειγμα, αν ο σύντροφός σου θέλει να βλέπει αγώνες ποδοσφαίρου, θα βλέπεις κι εσύ ακόμη κι αν δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί όλοι αυτοί κυνηγάνε μια μπάλα στο χορτάρι.

Για να τον ερωτευτείς σημαίνει ότι θαυμάζεις αυτό που εκείνος είναι, θαυμάζεις όλα όσα προτιμάει και τον ενδιαφέρουν και θέλεις να τα γνωρίσεις. Εκτός από τα καινούρια χόμπι που μαθαίνεις δίπλα του, συνήθως γίνονται αλλαγές και στην εξωτερική εμφάνισή σου. Με κάποιον που ντύνεται σπορ, θα ντύνεσαι κι εσύ πιο ανέμελα, με κάποιον που ζηλεύει πολύ, θα ντύνεσαι πιο σεμνά ενώ με έναν ροκά ίσως φορέσεις παραμάνα στο αυτί, να βάψεις τα μάτια σου κατάμαυρα και να χτυπιέσαι σε κάθε ήχο της ηλεκτρικής κιθάρας!

Αν εξαιρέσουμε κάποιες γυναίκες που το παρακάνουν για να γίνουν αρεστές στον άντρα και αλλάζουν εντελώς την προσωπικότητά τους, είναι λογικό να αλλάζεις για να ταιριάξετε. Σημαίνει ότι προχωράς σε ένα επόμενο επίπεδο στη ζωή σου, αλλάζεις τις απόψεις σου για τη ζωή, τους άντρες, τις σχέσεις και το σεξ. Αλλά το κυριότερο είναι ότι γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου, μαθαίνεις τι ανέχεσαι, τι σε ενοχλεί, τι δεν αντέχεις και τι εκτιμάς.

Αναπόφευκτα λοιπόν σε μια σχέση αλλάζεις, προσαρμόζεσαι λίγο στη ζωή του άλλου. Σημασία όμως έχει να μην προδώσεις τη δική σου ζωή, τα όνειρα, τις αξίες και τις φιλοδοξίες σου.