4 Χαριτωμένοι τρόποι για φλερτ στην καραντίνα

Σε αυτόν τον κόσμο του COVID-19, ίσως βρεθείτε να ψάχνετε ένα ταίρι ή μια παρέα, κάνοντας κύλιση στη ροή Instagram για 98η φορά έως τις 5 τα ξημερώματα. Ειδικά τώρα με την απομόνωση καραντίνας πολλά άτομα θα βαρεθούν πιθανώς  τόσο πολύ που θα το θεωρήσουν πολύ σημαντικό προσωρινά να αρχίσουν να φλερτάρουν και να μιλάνε.

Συνήθως θα αρχισουν να ψάχνουν μέσω εφαρμογών γνωριμιών ή social media και θα αναζητάνε εναλλακτικούς τρόπους φλερτ  μέσω του Διαδικτύου λόγω της έλλειψης προσωπικής αλληλεπίδρασης. Αν προσπαθείς κι εσύ να βρεις πως θα έρθεις κοντά με κάποιον ή κάποια και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις,αυτοί οι 4 χαριτωμένοι τρόποι για φλερτ στο διαδίκτυο θα έχουν την τιμητική τους στην καραντίνα και θα πάρει φωτιά το πληκτρολόγιο από τα μηνύματα!

1. Netflix party

Το Netflix Party είναι μια επέκταση που μπορείς να προσθέσεις στο πρόγραμμα περιήγησης chrome στον υπολογιστή σου. Το Netflix Party σου επιτρέπει να μοιράζεσαι  τον σύνδεσμο οποιαδήποτε ταινίας παρακολουθείς, ώστε ένας άλλος χρήστης του Netflix να μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα με εσένα. Συγχρονίζει επίσης τις οθόνες σας, που σημαίνει ότι όταν ένα άτομο κάνει παύση της κίνησης, κάνει παύση και για τον άλλο χρήστη.

Το Netflix Party διαθέτει επίσης αίθουσα συνομιλίας στο sidebar, επιτρέποντας και στα δύο άτομα να κάνουν σχόλια για ό, τι παρακολουθείτε. Αυτό σε κάνει να νιώθεις σαν να παρακολουθείς με την παρέα σου. Ένας καλός τρόπος για να διατηρείς επαφή κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ενώ είσαι flirty και ταυτόχρονα βλέπεις και μία ταινία.

2. Στείλτε βίντεο YouTube 

Όταν η πλήξη έχει τον κύριο ρόλο, είναι εύκολο να βυθιστείς στο Youtube, αναζητώντας τυχαία και άσχετα βίντεο.Εαν το παθαίνεις κι εσύ αυτό στείλε τον σύνδεσμο ενός αγαπημένου σου τραγουδιού ή ενός αστείου βίντεο στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Αυτός είναι ένας εύκολος και χαριτωμένος τρόπος φλερτ μέσω διαδικτύου στην καραντίνα.

3. Video κλήση

Καθώς ολόκληρος ο κόσμος στρέφεται στη διαδικτυακή συνομιλία μέσω βίντεο τότε μια τέτοια κλήση με το άτομο που φλερτάρεις θα σε κάνει να ντυθείς καταρχάς και να μην είσαι πάλι με τις πυτζάμες σου, θα περιποιηθείς λίγο τον εαυτό σου και θα νιώσεις κάπως σαν ραντεβού. Αυτό θα είναι και μια δοκιμή να δεις αλλά και να δείξεις πόσο σημαντικός είσαι στους άλλους και πρόθυμος να καταβάλεις προσπάθεια για αυτή την σχέση, ακόμη κι αν δεν μπορείς αυτοπροσώπως.

4. Δημιούργησε μια λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά την καραντίνα

Η καραντίνα μπορεί να σε  κάνει να αισθάνεσαι  βαρετά κάποιες στιγμές, οπότε ένας  εύκολος τρόπος για να επιταχύνετε το χρόνο είτε να έχετε κάτι να περιμένετε. Κάνοντας μια λίστα με πράγματα που θέλετε να κάνετε με το ταίρι σας μετά την καραντίνα, θα κάνει και τους δυο σας να είστε ενθουσιασμένοι για το τι θα έρθει και θα έχετε μια λίστα με ημερομηνίες για να συνεχίσετε χωρίς καν να σκεφτείτε.