«Study in Germany – Virtual Fair on Online Studies 2020» | Διαδικτυακή έκθεση γερμανικών πανεπιστημίων

Στις 27 Νοεμβρίου από τη 13:00 έως τις 17:00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή έκθεση γερμανικών πανεπιστημίων με το όνομα: «Study in Germany – Virtual Fair on Online Studies 2020».

Οι προσωπικές επαφές είναι προς το παρόν παγκοσμίως περιορισμένες. Είμαστε όμως αισιόδοξοι και πεπεισμένοι ότι θα ξεπεράσουμε μαζί αυτήν την κρίση μαζί.

Η διεθνής ανταλλαγή παραμένει ένας σημαντικός πυλώνας για τον κόσμο του αύριο και έτσι η Γερμανία συνεχίζει να είναι μια ανοιχτή χώρα και να καλωσορίζει φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Επί του παρόντος, η διαδικτυακή επικοινωνία παίζει και για τα πανεπιστήμια σημαντικό ρόλο. Φοιτητές από όλο τον κόσμο έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν διαδικτυακά προγράμματα σπουδών και να αποκτήσουν εξ αποστάσεως ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο.

Η διαδικτυακή έκθεση προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία να κερδίσει κανείς μία πρώτη εμπειρία από τα γερμανικά πανεπιστήμια και στη συνέχεια, με τη βοήθεια των εκπροσώπων τους, να βρει το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών και να πληροφορηθεί για τις διαδικασίες υποβολής αίτησης.

Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν, δήλωσε συμμετοχή εδώ.