4+1 πράγματα που μπορείς να κάνεις σε μια σχέση, πιο ωραία από το σεξ!

Σχέση χωρίς σεξ, ναι δεν είναι σχέση! Η απόλαυση που μας προσφέρει είναι σίγουρα μεγάλη και παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή κάθε ζευγαριού εκεί έξω!

Οπότε θα μου πεις, υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι; Κι όμως , όσο απίστευτο κι αν σου ακούγεται, υπάρχει, και δεν είναι μόνο ένα πράγμα, αλλά πέντε.

Διάβασε λοιπόν για να μαθαίνεις…

Οι στιγμές που γελάτε μαζί. Τι να το κάνεις να είσαι με έναν άνθρωπο, αν δεν σου προσφέρει γέλιο και χαρά στη ζωή σου; Αν όμως έχεις μια σχέση με μια γυναίκα ή έναν άντρα που τις ώρες που βρίσκεστε ,θα κάνετε πλάκα μεταξύ σας, θα πείτε ιστορικούς, ανέκδοτα ή θα σχολιάσετε ακόμη μαζί τους περαστικούς,και θα κάνει ο ένας τον άλλον να γελάει, τότε έχετε καταφέρει κάτι πολύ όμορφο.

Η στιγμή του “σ’ αγαπώ”. Εμείς ειδικά οι γυναίκες ανυπομονούμε ίσως κατά κάποιο τρόπο για εκείνη τη στιγμή, αλλά είμαι σίγουρη πως και οι άντρες, όταν θα ακούσετε αυτή τη μικρή μα τόσο δυνατή λέξη από την κοπέλα σας, μόνο ωραία και ξεχωριστά συναισθήματα θα νιώσετε να σας κατακλύζουν μέσα σας.

Η στιγμή που σε παίρνει αγκαλιά για να χορέψετε. Δεν έχει σημασία η μουσική, το μέρος, αν θα είστε μόνοι ή με παρέα. Το μόνο που μετράει είναι που κρατιέστε σε μια αγκαλιά, κοιτάτε ο ένας τον άλλον και είστε κοντά. Μπορεί να είναι ένας γρήγορος χορός ή κάτι πιο αργό, το θέμα είναι ότι τα συναισθήματα εκείνη τη στιγμή του πάθους,της έντασης και του έρωτα, δίνουν και παίρνουν. Όταν αγγίζεις τον άλλον σίγουρα νιώθεις την έλξη μεταξύ σας.

Η στιγμή που νιώθεις ότι έχεις όντως ένα στήριγμα στη ζωή σου. Οι άνθρωποι είμαστε έτσι φτιαγμένοι που δεν μπορούμε να ζήσουμε μόνοι μας, οπότε ούτε να τα καταφέρουμε σε όλα μόνοι μας. Αν λοιπόν έχεις σχέση και ο άλλος ή η άλλη είναι όντως στο πλευρό σου, σε στηρίζει, σε ακούει, δεν σε κρεμά στις δύσκολες στιγμές, είναι κάτι πολύ όμορφο να μπορείς να λες ότι έχεις έναν άνθρωπο δικό σου, εκεί για σένα, αλλά και συ για αυτόν!

Οι στιγμές μετά το σεξ. Ύστερα από όλη αυτή την ένταση, το πάθος, την απόλαυση και την απόλυτη ηδονή που νιώθεις (εύχομαι) στο κρεβάτι με τον ή την σύντροφό σου, έρχεται η στιγμή που σε παίρνει αγκαλιά και σε φιλάει τρυφερά. Οπότε έρχονται τα συναισθήματα της αγάπης, του έρωτα, της συναισθηματικής αν το θες ολοκλήρωσης. Γιατί μετά την ένταση θέλουμε πιστεύω όλοι μας μια ηρεμία και κάπου να αράξουμε.