4 Λόγοι που αγαπάμε τα Χριστούγεννα!

Είμαστε ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα και ήδη πολλοί άνθρωποι έχουν μπει στο κλίμα της πιο ωραίας ίσως εποχής του χρόνου. Βλέπουμε σιγά σιγά γύρω μας δέντρα, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η διάθεση βέβαια λόγω της καραντίνας περίεργη αλλά αυτή η αναμονή των Χριστουγέννων μας ανεβάζει τη διάθεση.

logoi pou agapame ta xristougenna

Όμως για ποιους λόγους μας αρέσουν τελικά τόσο πολύ τα Χριστούγεννα;

1.Ο στολισμός

Είναι μια πολύ καλή αιτία για να στολίσεις όλο το σπίτι με μικρά και μεγάλα στολίδια, φωτεινά λαμπάκια και να ακούς μουσική όλη μέρα σχεδόν. Σε όλους μας αρέσει να αράζουμε έπειτα στο σπίτι, πίνοντας ίσως μια ζεστή σοκολάτα και έχοντας δημιουργήσει αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

2.Μαζώξεις στο σπίτι

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι ιδανικές για βραδιές με ταινίες όπως το “Μόνος στο σπίτι”, αλλά και για να παίξεις επιτραπέζια με την παρέα σου. Εννοείται βέβαια ότι δεν ξεχνάμε το ρεβεγιόν! Φέτος ειδικά τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

3.Τα δώρα

Κατεξοχήν τα Χριστούγεννα ανταλλάζουμε δώρα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Δεν είναι τόσο όμως το ίδιο το δώρο που θα πάρουμε ή θα δώσουμε, όσο η πράξη και η κίνηση ότι κάποιος θέλει να μας πάρει κάτι και μπήκε στη διαδικασία αυτή.

4.Γινόμαστε και πάλι παιδιά

Μαζί με τα παιδιά που ανυπομονούν για τον Άγιο Βασίλη,για τα γλυκά,για τα κάλαντα και όλα τα χριστουγεννιάτικα πράγματα,παρασυρόμαστε και μεις μαζί τους και γινόμαστε πιο χαρούμενοι, ξέγνοιαστοι και χαμογελαστοί.