Ποιοι τύποι ανθρώπων διαλέγουν τις εφαρμογές γνωριμιών;

Σε αντίθεση με ό, τι πιστεύετε δεν είναι όλες οι εφαρμογές γνωριμιών ίδιες. Και αν θέλετε να κερδίσετε κάτι από την χρήση τους, είναι σημαντικό να επιλέξετε σοφά. Όμως ποιοι τύποι ανθρώπων διαλέγουν τις εφαρμογές γνωριμιών ως έναν τρόπο να βρουν την επόμενη σύντροφο ή τον επόμενο σύντροφό τους; 

Στις εφαρμογές γνωριμιών θα βρεις ανθρώπους, που τους αρέσει η μυστικοπάθεια στην καθημερινότητά τους και δεν θέλουν να δίνουν εξηγήσεις για την προσωπική τους ζωή. Επίσης τους αρέσουν οι γρήγορες και έξυπνες συνομιλίες και το υψηλό επίπεδο πιθανών συντρόφων. 

Θα συναντήσεις σε τέτοιες εφαρμογές γυναίκες και άντρες που είναι φαν της περιπέτειας, που θέλουν να απολαύσουν την κάθε στιγμή και να επιδοθούν σε ατελείωτο match με άλλους. Ειδικά στις μέρες της καραντίνας όσοι είναι single, λιώνουν μπροστά στην οθόνη του κινητού τους,χαζεύοντας ενδιαφέροντα άτομα.

Υπάρχουν βέβαια κι εκείνοι που βρίσκουν τις εφαρμογές γνωριμιών ως ένα “τόπο” ανταλλαγής ιδεών, πολιτικών πεποιθήσεων και στόχων ζωής.  Μπορεί να είναι πιο ντροπαλοί ή να μην θέλουν να αναλωθούν σε άλλο ένα ραντεβού. Έτσι με ένα dating app γλιτώνουν πραγματικό χρόνο από την καθημερινότητά τους και πιθανώς και μία απογοητεύση.

Μπορεί κάποιος -α να μπει σε τέτοια εφαρμογή και πραγματικά να το διασκεδάσει. Σε ορισμένα dating apps υπάρχουν πολλές επιλογές σε ηλικία, φύλο και όχι μόνο. Βρίσκεις επίσης διασκεδαστικές ερωτήσεις και έτσι έρχεσαι σε επαφή εύκολα και γρήγορα με πολύ κόσμο, μόνο από τον καναπέ του σπιτιού σου. Αν θέλεις να περάσεις κάπως διαφορετικά την ώρα σου και είσαι single , γιατί όχι; 

Τέλος τέτοιου είδους πλατφόρμες γνωριμιών επιλέγονται ορισμένες φορές και από άτομα που έχουν απογοητευτεί πολύ στην ερωτική τους ζωή από τις σχέσεις του παρελθόντος και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο. Οπότε πιστεύουν ότι ίσως ένα dating app, τους βοηθήσει να βρουν καλύτερους πιθανούς συντρόφους, που ίσως να μείνουν και για πάντα στη ζωή τους.