Πώς να ευχαριστήσεις την κοπέλα σου στο σεξ!

Νομίζεις ότι εμείς οι γυναίκες δεν είμαστε με τίποτα ικανοποιημένες και όλο θέλουμε κάτι παραπάνω ή μπορεί καν να μην ξέρουμε τι θέλουμε; Αν ναι, μάλλον κάνεις κάπου λάθος και θα σου εξηγήσω αμέσως τι εννοώ.

Δεν θα υποδυθώ καμία γυναίκα τύπου φεμινίστρια, ούτε όμως θα κατηγορήσω και όλες τις γυναίκες πως όλο ζητάμε και έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση και οι φήμες που κυκλοφορούν τόσο για σας τους άντρες όσο και για μας τι γυναίκες δεν είναι πάντα αληθείς. Μπορεί και συ λοιπόν να ήσουν με μια γυναίκα που δεν της έφταναν αυτά που της πρόσφερες, ή απλά να μην ταιριάζετε σαν χαρακτήρες.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι και τα δύο φύλα στην εποχή που ζούμε έχουμε γίνει πιο απόμακροι στο φλερτ και πιο απαιτητικοί σαν άνθρωποι. Από αυτά που ακούω γενικά να συμβαίνουν στις ερωτικές σχέσεις, αλλά και από προσωπική πείρα και από τους φίλους μου, πιστεύω ότι αν θες να έχεις σχέση και να την κρατήσεις παίζει εξίσου ρόλο το επικοινωνιακό κομμάτι αλλά και το σεξ. Ειδικά για αυτό, σου έχω κάποια μικρά μυστικά, τα οποία θα απογειώσουν την σεξουαλική σου ζωή με την κοπέλα σου και θα σε θέλει κι άλλο!

•  Φρόντισε να το απολαμβάνει όσο και εσύ

Οι παρτακήδες δεν αρέσουν σε κανέναν, έτσι αν εσύ τελειώνεις ακόμη κι αν η κοπέλα σου προσποιηθεί ότι τελείωσε, αυτό πίστεψε με, δεν θα το ανεχτεί για πολλές φορές, έτσι πρέπει να την φέρνεις κι εσύ σε οργασμό!

•  Κάνε κομπλιμέντα για το σώμα της.

Για να της ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση αλλά και την όρεξη για σεξ κάνε της κομπλιμέντα. Ακόμη κι αν έχει μερικά παραπάνω κιλά ή κάποια άλλη ατέλεια, αφού είναι η κοπέλα σου, φαντάζομαι ότι θα σου αρέσει έτσι όπως είναι, οπότε καλό θα ήταν για εκείνη, αλλά και για την δική σου ηρεμία(!), να της λες πόσο όμορφη είναι.

•  Δώσε βάση στο λαιμό της

Μία από τις ερωτογενείς ζώνες της γυναίκας που τρελαίνεται να την αγγίζεις είναι ο λαιμός της. Για αυτό σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να τη φιλήσεις ξανά και ξανά εκεί. Θα την έχεις ερεθίσει πρώτου το καταλάβεις. Άμα την φιλήσεις και στο αυτί ακόμη καλύτερα.

•  Τα πρόστυχα λόγια στο σεξ

Εδώ οι γνώμες του γυναικείου πληθυσμού διίστανται. Άλλες είναι υπέρ της απόλυτης σιωπής και σε άλλες αρέσουν τα πρόστυχα λόγια και οι βρισιές, γιατί νιώθουν μία απελευθέρωση και γίνονται άλλοι άνθρωποι εκείνη την στιγμή. Εσύ πάντως πριν δοκιμάσεις να της πεις το οτιδήποτε, ρώτησε την, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

•  Δώρο εσώρουχα

Αν θες να της κάνεις δώρο κάτι ξεχωριστό που θα φοράει μόνο για σένα, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τα δαντελωτά μαύρα ή κόκκινα κατά προτίμηση εσώρουχα. Θα ανανεωθεί τόσο εκείνη, όσο και εσύ, αν τα βάλει.

•  Περισσότερα προκαταρκτικά

Σίγουρα το θέμα των προκαταρκτικών θα το έχεις ακούσει αν όχι από την δική σου κοπέλα, από πολλές γυναίκες. Οι πιο πολλοί άντρες συνήθως μπαίνετε κατευθείαν στο ψητό, χωρίς να έχουμε προλάβει εμείς να ερεθιστούμε αρκετά. Αλλά δεν νομίζω ότι λίγα παραπάνω φιλιά και χάδια, έβλαψαν πότε κανέναν. Και σου υπόσχομαι ότι η εμπειρία των προκαταρκτικών θα σε τρελάνει και εσένα!

•  Ποικιλία στις στάσεις

Το σεξ χρειάζεται ανανέωση και να μην κάνεις τα ίδια συνεχώς, ειδικά αν είσαι καιρό σε μία σχέση. Χρειάζεται λοιπόν φαντασία και ποικιλία τόσο στις στάσεις αλλά και στα έπιπλα. Φύγε από το αγαπημένο σου κατά τα άλλα κρεβάτι και πήγαινε μία βόλτα από την κουζίνα, το τραπέζι, το γραφείο, τον καναπέ, και έξω από το σπίτι, για παράδειγμα στο αυτοκίνητο.

• Μίλα της αισθησιακά

Όπως σου είπα και προηγουμένως μας αρέσουν τα πρόστυχα λόγια. Αλλά πάνω από όλα μας τρελάνει όταν ο σύντροφος μας κατά την διάρκεια του σεξ μιλάει αισθησιακά. Δηλαδή για παράδειγμα μπορείς να την πει αργά και χαμηλόφωνα «μωρό μου».

• Μετά το σεξ

Τέλος μετά το σεξ πάντα αρέσει σε μία γυναίκα μία αγκαλιά, ειδικά αν έχετε σχέση είναι ότι πιο όμορφο μπορείς να κάνεις για αυτήν, αφού είμαστε πάνω από όλα συναισθηματικά πλάσματα!