5+1 Τρόποι για να κάνεις χαρούμενη μια γυναίκα!

Όλες οι γυναίκες λίγο ή πολύ θέλουμε από τον σύντροφό μας ή έστω τον άντρα που γουστάρουμε,  να μας κάνει συχνά  εκπλήξεις, δωράκια, αγκαλιές, φιλιά, και πάει λέγοντας. Βέβαια όλα αυτά μας αρέσει και να τα ανταποδίδουμε, με μεγάλη χαρά στον έρωτά μας. 

Γενικά δηλαδή οι γυναίκες που έχουν μια σχέση, θέλουν να διατηρούν ένα κλίμα γλυκό και τρυφερό με το ταίρι τους και να νιώθουν την αγάπη του για αυτές. Για να της δείξεις λοιπόν πόσο τη θέλεις και την αγαπάς, πάρε μερικές ιδέες από τους παρακάτω τρόπους που σου προτείνουμε!

1. Βοήθησέ την στις δουλειές του σπιτιού

Είτε δουλεύετε και οι δύο σας, οπότε ο χρόνο σας είναι σίγουρα πιο περιορισμένος στο σπίτι, είτε αυτή μένει στο σπίτι και έχει αναλάβει όλες τις δουλειές, είναι πολύ καλό και όμορφο, που και που να την βοηθάς και συ ο ίδιος. Για παράδειγμα μπορείς να κατεβάζεις εσύ τα σκουπίδια πιο συχνά, να μαγειρεύεις τις Κυριακές ή να τη βοηθάς με τις πιο βαριές δουλειές. Αυτό όχι μόνο θα το εκτιμήσει αλλά θα νιώθει ότι μπορεί να βασίζεται πάνω σου και ότι θες και συ να τη βλέπεις ξεκούραστη.

2. Πέρασε παραπάνω χρόνο μαζί της.

Πέρα από τις βόλτες που κάνετε μαζί σίγουρα και τις ταινίες και τα εστιατόρια, είναι καλό καμιά φορά να κάνεις μαζί της πράγματα που της αρέσουν πολύ και είναι από τις αγαπημένες γυναικείες συνήθειές της.  Την άλλη φορά που θα θέλει να πάει σε κάποιο εμπορικό για ψώνια, συνόδευσέ την κι ας κάνετε μία ή δύο ώρες παραπάνω και να είσαι σίγουρος ότι  θα θέλει να τη συμβουλεύσεις σύμφωνα με το δικό σου γούστο.  Δοκίμασε επίσης, έστω για μια φορά να πας μαζί της στο μάθημα χορού λάτιν, κι ας μην τρελαίνεσαι ιδιαιτέρως, αρκεί να το κάνεις για αυτήν.

3. Κάνε κάτι για να την περιποιηθείς ιδιαιτέρως! 

Αν έχετε κάποια γιορτή ή επέτειο,μπορείς να της φτιάξεις το αγαπημένο της φαγητό, να κάνετε ένα ρομαντικό μπάνιο με κεριά μαζί ή ακόμη να της κάνεις ένα μασάζ για να χαλαρώσει το βράδυ πριν κοιμηθείτε. Σίγουρα θα νιώσει ξεχωριστή και θα χαρεί πάρα πολύ. 

4. Σεβάσου τον προσωπικό της χρόνο και χώρο

Όταν έχουμε μια σχέση δεν σημαίνει ότι τα κάνουμε όλα μαζί με τον άλλον και είμαστε συνεχώς σαν σιαμαία. Ο καθένας μας λοιπόν θέλει να χαλαρώσει μόνος του κάποιες φορές, να πάει για χορό ή στο γυμναστήριο μόνος, να δει κάποιον φίλο ή απλά να κάτσει  στο σαλόνι και να χαζέψει τηλεόραση. Όλα αυτά πρέπει να γίνονται σεβαστά τόσο από την δική σου μεριά, όσο και από την μεριά της γυναίκας σου, έτσι δεν θα νιώσετε ποτέ καταπίεση μέσα στη σχέση σας και θα έχετε σίγουρα μεγαλύτερη διάθεση να προσπαθείτε γι’ αυτήν αλλά και θα περνάτε ακόμη καλύτερα μεταξύ σας.

5. Βρείτε χρόνο μόνο για σας και απολαύστε το

Όπως είναι σημαντικό να έχετε τον προσωπικό χρόνο και χώρο, είναι σημαντικό εξίσου να περνάτε χρόνο μόνο εσείς οι δύο, χωρίς να σας αποσπά τίποτα και κανείς. Και όσο πιο πολύ καιρό είστε μαζί και έχετε παραπάνω υποχρεώσεις, δουλειά, ή αν είστε παντρεμένοι με παιδιά, η ανάγκη σας να κάτσετε λίγο χωρίς κανέναν άλλον  και να τα πείτε, θα είναι πιο μεγάλη. Έτσι την επόμενη φορά που θα γυρνάς από την δουλειά σου για παράδειγμα δώστε ραντεβού για σινεμά ή το βράδυ πριν κοιμηθείτε καθίστε λίγο και συζητήστε για την μέρα σας, τα όνειρα σας, την ζωή σας, για κάτι που έγινε στην δουλειά, το οτιδήποτε.  

6. Δείξε της, ότι την προσέχεις και την θαυμάζεις

Σε όλους μας αρέσει να μας θεωρούν ωραίους, έξυπνους, αστείους και να μας δείχνουν -ειδικά αυτός που αγαπάμε και ζούμε μαζί του- ότι μας θέλουν πραγματικά. Γι’ αυτό και εσύ, αν ειδικά νιώθεις ότι έχεις καιρό να πεις στην κοπέλα σου πόσο ωραία ή σέξι είναι, μην το αφήσεις κι άλλο. Εμείς οι γυναίκες όσο να πεις θέλουμε λίγο παραπάνω κανάκεμα και όμορφα λόγια από σας.