Οι παλιές αγάπες! Πότε μια σχέση δεν έχει τελειώσει

Σχέσεις παλιές και νέες, έρωτες, ενθουσιασμοί, καψούρες, κολλήματα, χωρισμοί, πισωγυρίσματα, όλα είναι στο παιχνίδι και όλοι μας έστω μια φορά θα τα ζήσουμε, αν δεν μας έχουν ήδη συμβεί.

Όσο κι αν λέμε, ότι δεν μας επηρεάζει στη ζωή μας, το τι γίνεται στα ερωτικά μας, κάποια στιγμή θα βρεθούμε στην απέναντι πλευρά που θα μας επηρεάζει και θα μας νοιάζει, παρά πολύ μάλιστα.

Θα πληγωθούμε, θα πληγώσουμε, θα πέσουμε στα πατώματα, θα παρακαλέσουμε, θα κάνουμε πράγματα μόνο και μόνο από αντίδραση, και θα περάσουμε και από τα πέντε στάδια του έρωτα και του χωρισμού μετά.

Κι αν μέχρι στιγμής έχεις σταθεί τυχερή στο παιχνίδι των σχέσεων, κάνεις ότι θέλεις και η ζωή σου τα έχει φέρει όμορφα και καλά, τότε μακάρι να συνεχίσει έτσι, όμως έχε στο μυαλό σου κάπου, ότι η απογοήτευση και το να μην έρθουν τα πράγματα όπως θες, είναι εντάξει και αυτό.

Εξάλλου από κάθε άνθρωπο που συναντάς στη ζωή σου, κάτι πάντα μαθαίνεις από αυτόν και σε αυτόν βέβαια.

Ας πούμε όμως για τις παλιές αγάπες. Τι γίνεται όταν θες μια ακόμη ευκαιρία με έναν άνθρωπο που ήσασταν μαζί από κάτι μήνες μέχρι χρόνια; Όταν έχεις ακόμη αισθήματα;

Πότε δεν έχεις ξεπεράσει τον πρώην σου.

Νιώθεις ότι η σχέση σας δεν έχει τελειώσει.

Μετά από μέρες ή και μήνες τον σκέφτεσαι το ίδιο έντονα.

Κάθε μέρα κοιτάς την φωτογραφία του.

Ξέρεις πως αν τον δεις έστω και τυχαία, θα πέσεις πάνω του, στην αγκαλιά του και θα είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή σου.

Δεν κοιμάσαι τα βράδια, γιατί τον σκέφτεσαι.

Και κάθε στιγμή που τον σκέφτεσαι μέσα στην μέρα, σε πιάνει ένα σφίξιμο και ένας κόμπος στο λαιμό.

Θες να είσαι μαζί του, όχι γιατί δεν σου αρέσει η μοναξιά, αλλά γιατί τον θες πραγματικά, θες όντως να είναι στη ζωή σου.

Αν ισχύουν τα παραπάνω (ειδικά το τελευταίο) , τότε αξίζει να κάνεις μια προσπάθεια, τελευταία ή όχι, εσύ θα το κρίνεις αυτό, για να ξανά είστε μαζί.

Μίλησε του ειλικρινά για το τι σημαίνει η σχέση σας για σένα, ότι θες να προσπαθήσετε γιατί μαζί του ήταν όλα πιο ωραία και διαφορετικά, σου λείπει εκείνος, ότι κάνατε μαζί, σε κάνει να γελάς και πάνω από όλα είσαι ακόμη ερωτευμένη μαζί του.

Θα κλείσω με κάτι, που μπορεί να το βρεις αρκετά ρομαντικό, αλλά προσωπικά το πιστεύω και το έχω δει να συμβαίνει. Αν είναι κάτι να γίνει θα γίνει και αν στο λέει κάτι μέσα σου ότι δεν έχετε τελειώσει, πολύ πιθανόν να είναι έτσι!