Χριστουγεννιάτικες ιδέες για μανικιούρ!

Σιγά σιγά όλοι μπαίνουμε στο κλίμα των φετινών Χριστουγέννων. Αρχίζουμε τους στολισμούς στα σπίτια μας, με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τα λαμπάκια και τα διάφορα διακοσμητικά, αγοράζουμε ή φτιάχνουμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες και έχουμε μια πιο θετική και αισιόδοξη διάθεση.

Ως γυναίκες όμως θέλουμε κι άλλα “χριστουγεννιάτικα” πράγματα να κάνουμε. Για παράδειγμα ρούχα για τις γιορτινές μέρες και φυσικά νυχάκια! Ας δούμε λοιπόν μερικές χριστουγεννιάτικες ιδέες για μανικιούρ.

Λίγες μέρες λοιπόν πριν τα Χριστούγεννα, είναι μια καλή ευκαιρία να ανανεώσεις την εμφάνιση σου, με ένα “γιορτινό” μανικιούρ και να προσφέρεις στον εαυτό σου έξτρα στιγμές χαλάρωσης και περιποίησης!  Μάλιστα πηγαίνοντας από τώρα για ένα πιο χριστουγεννιάτικο μανικιούρ έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς τι χρώμα θες να κάνεις τα νύχια σου, την εβδομάδα των γιορτών, αλλά να είσαι από τώρα πιο λαμπερή.  Και μην σκεφτείς κάποια υπερβολή στα νύχια σου, δηλαδή πολλά στρας ή έντονα χρώματα. Το απλό τις πιο πολλές φορές είναι πιο σικ, πιο γιορτινό και πιο ωραίο.α

ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Όταν σκεφτόμαστε Χριστούγεννα συνήθως δύο χρώματα είναι που μας έρχονται κυρίως στο μυαλό μας, πρώτα πρώτα τουλάχιστον! Το κόκκινο και το πράσινο. Οπότε ούτε φέτος δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την λίστα του πιο “γιορτινού” μανικιούρ το κόκκινο και το πράσινο.

ΤΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Σίγουρα στις γιορτές ταιριάζουν και πιο λαμπερά ή φωτεινά χρώματα μαζί με διάφορα σχέδια, όπως τα γκλίτερ ή κάποιο πιο χριστουγεννιάτικο για παράδειγμα χιονόμπαλες, τάρανδοι,κ.τ.λ.

ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

Τέλος μπορείς να παίξεις με δύο ή παραπάνω χρωματικούς συνδυασμούς, όπως μπλε και γκρι, ροζ και λευκό ή να επιλέξεις το κλασσικό και αγαπημένο γαλλικό μανικιούρ με πιο χριστουγεννιάτικες νότες. Δες τις παρακάτω φωτογραφίες για να πάρεις ιδέες!

χριστουγεννιάτικο μανικιούρ