10 DIY ιδέες για xmas nails!

Είμασε λοιπόν μια ανάσα από τα  Χριστούγεννα!  Οπότε τι καλύτερο από το να φτιάξουμε xmas nails  ώστε να είμαστε ακριβώς μέσα στο χριστουγεννιάτικο κλίμα των γιορτών; 

Εκτός λοιπόν από τα διαχρονικά έθιμα που τηρούμε όλοι μας κάθε χρόνο, δηλαδή τον στολισμό του δέντρου, τα μελομακάρανα, τους κουραμπιέδες, τις ταινίες και τα τραγούδια ας ” στολίσουμε” φέτος και τα νυχάκια μας, χριστουγεννιάτικα!

Εδώ θα σου δείξω μερικές DIY ιδέες για xmas nails!

1. Διάλεξε το top κόκκινο χρώμα των Χριστουγέννων και διακόσμησε τα νύχια σου με νιφάδες χιονιού. Ιδανικό και για το ρεβεγιόν.

nail14

2.Χειμωνίατικο και γιορτινό nail art αποτελεί το λευκό χρώμα συνδυασμένο με χιονάνθρωπο και μεταλλιζέ γκρι.

nail15

3.Christmas tree: ένα γαλλικό σχέδιο στα νύχια σου με κόκκινο και πράσινο.

nails16

4.Ο Άγιος Βασίλης στα χέρια σου.. Φτιάξε τα νύχια σου σε φωτεινό πορτοκαλί χρώμα με λευκές ρίγες και έναν Άγιο Βασίλη χαμογελαστό!

nail2

5.Cool σχέδιο είναι και ο μαύρος τάρανδος με μεγάλα μάτια. κόκκινη μυτούλα και λευκό φόντο. Θα ξεχωρίσεις σίγουρα αυτές τις γιορτές!

nail3

6.DIY μπλε νύχια στολισμένα με νιφάδες χιονιού.

nail4

7. Άλλη μία παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ για τα Χριστούγεννα. Μαύρο χρώμα συνδυασμένο με λευκό κρυστάλλενο, από χιονάκι και κάποιο σχέδιο επίκαιρο, για παράδειγμα ένα δεντράκι. Μπορείς επίσης να βάλεις μια μικρή χριστουγεννιάτικη μαύρη μπάλα.

nail5

8.Το πράσινο χρώμα στα νύχια σου είναι επίσης μια πολύ ωραία επιλογή για τώρα. Μπορείς να σπάσεις την μονοτονία με κάποιες μικρές πολύχρωμες μπαλίτσες.

nails22

9.Christmas snow night:  Βάψε μπλε τα νύχια σου με μια λευκή στρώση σαν χιόνι και σχημάτισε κανά δυο χιονονάνθρωπους απλούς.

nails44

10.Τέλος μια πολύ χριστουγεννιάτικη,DIY και σικ  ιδέα για νύχια είναι γαλλικό με κόκκινο όμως και απαλό ροζ στολισμένο από πάνω με λευκές ή χρυσές λεπτομέρειες σαν χιόνι.