Ζώδια και δουλειά : Ποια καριέρα να ακολουθήσεις;

Είσαι σε φάση αναζήτησης καλύτερης δουλειάς ή δεν ξέρεις ποια καριέρα θα σου ταίριαζε περισσότερο;

Αν θες να πάρεις κάποια ιδέα, πέρα από τα “κλασσικά” τεστ προσανατολισμού, ρίξε μια ματιά παρακάτω, για να δεις που θα τα πήγαινες καλύτερα με βάση το ζώδιο σου!

Κριός: Είσαι ένα δημιουργικό άτομο που θα μπορούσες να μεταδώσεις τις γνώσεις σου σε άλλους. Ιδανικά επαγγέλματα για σένα είναι ο καθηγητής ή ο personal trainer.

Ταύρος: Είσαι άνθρωπος που δύσκολα θα βγεις από την ηρεμία σου. Άρα ένα επάγγελμα όπως ο διακοσμητής χώρων θα σου πήγαινε αρκετά.

Δίδυμος: Επικοινωνιακό και κοινωνικό άτομο, θα έκανες θαύματα στο χώρο της Δημοσιογραφίας.

Καρκίνος: Για σένα που σε χαρακτηρίζει η ευαισθησία και η κατανόηση για τους γύρω σου, θα γινόσουν πολύ καλός ψυχολόγος.

Λέων: Μία τάση εγωισμού την έχεις, όπως επίσης θες να βρίσκεσαι στον κέντρο του κόσμου. Τι καλύτερο λοιπόν να ασχοληθείς με τις δημόσιες σχέσεις;

Παρθένος: Δεν θες να σου ξεφεύγει τίποτα και παρατηρείς τα πάντα. Άρα  κάτι σχετικό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να ασχοληθείς με τη φωτογραφία, που απαιτεί συγκέντρωση στις λεπτομέρειες.

Ζυγός: Μία καριέρα σαν δικηγόρος θα σου ταίριαζε πολύ, αφού έχεις υψηλούς στόχους και δεν σε πτοούν οι πολλές ώρες εργασίας.

Σκορπιός: Θες να ανακαλύπτεις συνεχώς νέα πράγματα και γενικά  να μαθαίνεις. Μήπως να ακολουθήσεις λοιπόν κάποιο επάγγελμα σαν αυτό του αρχαιολόγου;

Τοξότης: Είσαι μέσα στην ενεργητικότητα και δεν μπορείς να μείνεις σε ησυχία. Αν γινόσουν πιλότος οπότε, μόνο θετικά θα είχες να πάρεις.

Αιγόκερως: Βάλε στόχο να γίνεις διευθυντής σε μια εταιρία, αφού μόνο οι υψηλά υφιστάμενες θέσεις σου ταιριάζουν. Δεν μπορείς να δέχεσαι εντολές, μόνο να δίνεις!

Υδροχόος: Έξυπνος, λογικός, σωστή σκέψη, μπορείς να δουλέψεις μόνος ή σε μια ομάδα. Επαγγέλματα που θα τα έκανες καριέρα είναι ο σκηνοθέτης, ο πολιτικός ακόμη και ο αθλητής.

Ιχθύς: Ένα αυθόρμητο άτομο, που παραμένεις ο εαυτός σου ότι κι αν σου λένε οι άλλοι. Μουσικός ή και ποιητής θα σου ταίριαζε πολύ.