5 πράγματα που δεν ήξερες για το “The Blacklist”

To Blacklist είναι μια αμερικανική τηλεοπτική σειρά που άρχισε να εκπέμπει στο NBC το 2013. Η εκπομπή ακολουθεί έναν πρώην πράκτορα του FBI ο οποίος είναι τώρα εγκληματίας. Εδώ είναι ένα μέρος της λίστας μας γεγονότων σχετικά με την παράσταση.

blacklist

1. Ο James Spader έχει φωτογραφική μνήμη

spader

Αυτός ο ηθοποιός εμφανίστηκε το κλασικό “Pretty in Pink” της δεκαετίας του ’80 και στο “Boston Legal” . Προφανώς αυτός ο άνθρωπος είναι σε θέση να διαβάσει ένα σενάριο και με την φωτογραφική μνήμη που διαθέτει να το θυμάται απ’έξω αντί να το κοιτάει συνέχεια από το κείμενο.

2. Οι βασικοί ηθοποιοί έχουν εμφανιστεί και στο ER

Ο ηθοποιός που παίζει τον Harold Cooper στη μαύρη λίστα παρουσιάστηκε σε έξι επεισόδια του ER. Η ηθοποιός που παίζει τον πράκτορα Margot Malik, και ο Ντιέγκο Κλάτενχοφ, ο οποίος παίζει τον πράκτορα Ressler, είχαν και αυτοί παίξει στην εκπομπή.
3. O πράκτορας Ressler έχει παίξει στο Mean Girls

ressler
Θυμάστε τον Shane Oman, τον άντρα που η Regina George είχε εξαπατήσει με το φίλο της; Αυτό ήταν ο Klattenhoff, ο ηθοποιός που παίζει τον πράκτορα Ressler. Λέει ότι είναι καταπληκτικό ότι 10 χρόνια αργότερα, οι άνθρωποι τον θυμούνται ακόμα από αυτό.

4. O James Spader δεν ήταν η πρώτη επιλογή για το καστ

spader2

Θα φαντάζεστε ότι καθώς είναι ο πιο γνωστός ηθοποιός, θα ήταν και η πρώτη επιλογή στο casting της σειράς. Όχι, η Μegan Boone, ήταν η πρώτη.

5. Ο James Spader δεν γουστάρει την τηλεόραση

Αυτό είναι κάπως περίεργο, καθώς ο ηθοποιός έχει παίξει σε πάρα πολλές σειρές όπως: The Office, Boston Legal, The Blacklist.