5 Επιτραπέζια Να Παίξεις Με Την Παρέα Σου

Ανέκαθεν αγαπάγαμε τα επιτραπέζια παιχνίδια, και ειδικά σε περιόδους καραντίνας που τα πάντα είναι κλειστά, ψάχνουμε δημιουργικούς και ευχάριστους τρόπους να περάσουμε την ώρα μας.

Τα παιχνίδια που έχουμε παίξει είναι πολλά αλλά μόνο 5 κατάφεραν να μπουν στη λίστα ως αγαπημένα που θέλουμε να παίζουμε ξανά και ξανά με την παρέα μας. Σίγουρα θα έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτά, αν όχι, μήπως ήρθε η ώρα;;;;

Dixit

Το Dixit είναι ένα ευχάριστο αλλά και συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις για την παρέα αλλά και όλη την οικογένεια.

Πέντε εικόνες ανοίγουν. Έχουν όλες κάτι κοινό: μια αινιγματική πρόταση. Μια όμως  από τις πέντε ανήκει στον αφηγητή. 

Οι παίκτες θα πρέπει να επιστρατεύσουν τη διορατικότητα και τη λογική τους για να τη βρούνε, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις παγίδες των συμπαικτών τους.

Dixit - review by epitrapaizoume.gr

Jungle Speed

Έχετε κοφτερό μάτι και σβελτάδα; Δείτε προσεκτικά τις κάρτες που ανοίγουν οι αντίπαλοί σας, εντοπίστε εκείνες που έχουν τα ίδια σχέδια με τις δικές σας, αρπάξτε το Τοτέμ και ξεφορτωθείτε τις κάρτες σας!

Όταν φύγουν όλες, έχετε κερδίσει!

Η Κάισσα Παρουσιάζει - Jungle Speed μέσα σε 3 λεπτά!

PictionaryAir

Κατεβάστε την  εφαρμογή Pictionary Air, στρέψτε την κάμερα της εφαρμογής στον εικονογράφο και θα εμφανιστεί, μαζί με το σκίτσο, στην οθόνη της συσκευής σας. Σχεδιάστε τις λέξεις στον αέρα καθώς οι συμπαίκτες σας προσπαθούν να μαντέψουν τις εικόνες που εμφανίζονται στην οθόνη. Η ομάδα με το υψηλότερο σκορ κερδίζει!

Pictionary Air 2019 New Game Review from Mattel

Cards against Humanity

‘Ένα παιχνίδι παρέας για απαίσιους ανθρώπους.’

Αντίθετα με τα περισσότερα παιχνίδια παρέας που έχετε παίξει ως τώρα, το Cards Against Humanity είναι τόσο απαράδεκτο και άβολο όσο εσείς και οι φίλοι σας. Το παιχνίδι είναι απλό. Κάθε γύρω, ένας παίκτης κάνει μια ερώτηση από τις μαύρες κάρτες και οι υπόλοιποι προσπαθούν να απαντήσουν με την πιο αστεία λευκή κάρτα που έχουν στο χέρι τους.

How To Play - Cards Against Humanity

ShitHappens

Σε όλους μας συμβαίνουν άσχημα γεγονότα…Ταξινόμησέ τα ανάλογα με το πόσο άθλια είναι. Ένα έγκαυμα τρίτου βαθμού είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ από το να δεις τον πατέρα σου γυμνό; Συγκέντρωσε 10 κάρτες ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ σου και κέρδισε!