INFO DAYS 2020 – 2021 | “On Line Interview. Προετοιμάσου Σωστά”

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ σε συνεργασία με την Career In Progress (www.cip.gr) διοργανώνει Διαδικτυακή «Ημέρα Ενημέρωσης» με τίτλο: “On line Interview – Προετοιμάσου σωστά’’.

info days interview

Στόχος της «Ημέρας Ενημέρωσης» είναι να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε μια on line συνέντευξη. Απευθύνεται σε φοιτητές/τριες και απόφοιτους ανεξαρτήτων σχολών για την σωστή προετοιμασία τους όταν κληθούν σε μια on line συνέντευξη. Αναλυτικότερα η θεματολογία :

▪ Πως μπορώ να προετοιμαστώ καλύτερα για μια On line Συνέντευξη; Ποια είναι τα do’s & don’ts που πρέπει να προσέξω;

▪ Role-playing

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα, εδώ.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ημέρα Διεξαγωγής: Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Ώρα Διεξαγωγής: 12:30 – 14:30

Τρόπος Διεξαγωγής : Διαδικτυακά (ΖΟΟΜ)

Εισηγητής : Νίκος Πατσέλης

O Νίκος Πατσέλης είναι Founder της Career In Progress, της μοναδικής εταιρείας Διαχείρισης Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα που προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε υποψηφίους, φοιτητές, μαθητές και εταιρίες. Με αυτή τη φιλοσοφία: έχει δημιουργήσει περισσότερα από 3500 βιογραφικά που κέρδισαν την πολυπόθητη συνέντευξη, έχει εκπαιδεύσει πάνω από 2000 ανθρώπους στην αναζήτηση εργασίας, έχει σχεδιάσει ανταγωνιστικά LinkedIn Profiles σε 1500 υποψηφίους, έχει προπονήσει στο Interview 1200 υποψηφίους, ενώ έχει συνεργαστεί με πάνω από 3400 μαθητές και φοιτητές στο σχεδιασμό της σταδιοδρομίας του!