Οι καλύτερες ταινίες για φοιτητές!

Αν ψάχνεις να κάνεις διάλειμμα από το διάβασμα σου τώρα στην εξεταστική και να χαλαρώσεις, τι καλύτερο από το να δεις μια ταινία; 

Αν μάλιστα δεν είσαι πολύ του έξω και ούτε φανατικός του ποτού, του λιωσίματος στις καφετέριες και αυτού γενικά του τρόπου διασκέδασης, μια καλή ταινία είναι το ιδανικό για σένα. Μπορείς μάλιστα να λιώσεις με τις ώρες στον υπολογιστή ή την τηλεόραση διασκεδάζοντας με ταινίες και καλές ξένες σειρές.

Ένα “παιδί για σπίτι” πραγματικά απολαμβάνεις το άραγμα στο καναπέ ή στο κρεβάτι,ειδικά τώρα που ο καιρός αρχίζει να είναι πιο μουντός, που το βράδυ το θέλει σίγουρα το σεντονάκι του και που αρχίζουμε τα ζεστά ροφήματα. Ήρθε δηλαδή η ώρα του χουχουλιάσματος!

Ορίστε λοιπόν οι ταινίες που είναι τέλειες για εμάς τους φοιτητές και την φοιτητική ζωή!

The new guy 

Ο πρωταγωνιστής εδώ είναι ο Ντίζι Χάρισον, ένας μαθητής που τελειώνει το λύκειο. Όμως αντιμετωπίζει στο σχολείο του bullying και του κάνουν πλάκες σαν να είναι ο σπασίκλας. Οπότε η τελευταία του χρόνια δεν είναι καθόλου μα καθόλου καλή. Έτσι αποφασίζει να φύγει από το σχολείο του και να πάει σε κάποιο άλλο, να αλλάξει επιτέλους όλα αυτά τα άσχημα πέσεις βάρος του.  Περνάει σε οικειοθελή από όλο και πάει με το ψευδώνυμο Γκιλ Χάρις και μάλιστα γίνεται ο πιο κουλ μαθητής εκει. 

Scream

Σαν σωστός φοιτητής δεν γίνεται να παραλείψεις να δεις και τα τέσσερα Scream. Όλες οι ιστορίες εξελίσσονται σε μια φανταστική πόλη της Καλιφόρνια,την Γούντσμπορο. Εκεί υπάρχει ένας μανιακός δολοφόνος, που κυκλοφορεί με την γνωστή σε όλους μας στολή. Του αρέσει να παίρνει τηλέφωνο τα θύματα του και να τους κάνει ερωτήσεις σχετικά με ταινίες τρόμου. Η Σίντνεϊ Πρέσκοτ είναι ο πρώτος του στόχος που είναι ένα έφηβο κορίτσι.

Road trip 

Στη ταινία αυτή βλέπουμε τους ερωτευμένους από μικρά παιδιά, Τίφανι και Τζος. Όταν θα μπουν σε άλλο κολέγιο ο καθένας θα δοκιμαστούν στην απόσταση. Στη ζωή του Τζος θα εμφανιστεί η Μπεθ που είναι μια συμφοιτήτρια του και με αυτή θα κάνουν έρωτα. Το κακό είναι ότι η φάση αυτή θα καταγραφεί σε βίντεο και υπάρχει και χειρότερο. Καταλάθος ταχυδρομείται στη σχολή της Τίφανι η συγκεκριμένη βιντεοκασέτα. Όταν ο Τζος θα καταλάβει τι θα επακολουθήσει μετά από όλα αυτά θα πάει μαζί με τρεις φίλους του στο κολέγιο της κοπέλας του, της Τίφανι για να προλάβει να μην φθάσει στα χέρια της η κασέτα και αποκαλυφθεί έτσι η απιστία του.

How high

Στην ταινία αυτή ο Τζαμάλ και ο Σάιλας που πρωταγωνιστούν είναι δύο φοιτητές που σχεδόν μα σχεδον όλη την ημέρα το μόνο που κάνουν είναι να “καπνίζουν’ χόρτο. Με το χόρτο λοιπόν ,που τους συντροφεύει πέρασαν τα μαθήματα στις τελικές εξετάσεις με τέτοια επιτυχία μάλιστα που έγιναν εν τέλει δεκτοί στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ!