5 Λόγοι για να δείτε Lupin

Οι οπαδοί της πλατφόρμας του Netflix θα έχουν ήδη παρατηρήσει πως η γαλλική παραγωγή Lupin βρίσκεται ήδη στην πρώτη δεκάδα!

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Omar Sy ως Assane Diop, ένας άντρας του οποίου η ζωή αναποδογυρίζει όταν ο πατέρας του κατηγορείται για την κλοπή του πολύτιμου κολιέ που ανήκε κάποτε στη Μαρία Αντουανέτα.

Αν είστε φαν των σειρών, σίγουρα θα έχετε πατήσει ήδη το play και θα έχετε παρακολουθήσει τη σειρά σε ένα βράδυ, αν πάλι δεν έχετε συστηθεί με τον κύριο Lupin, διαβάστε 5 λόγους γιατί πρέπει να προσθέσετε τη σειρά αυτή στην λίστα προβολών σας.

1.Ληστεία ή Ιστορία εκδίκησης;

Αν είστε λάτρεις του La Casa de Papel, γνωστό και ως Money Heist, γνωστό και ως Η Τέλεια Ληστεία, καθώς και το Ocean’s Eleven (Συμμορία των 11), σίγουρα θα απολαύσετε το Lupin. Η σειρά αφορά μια καλοσχεδιασμένη ληστεία στο μουσείο του Λούβρου με πολλαπλές ανατροπές. Ωστόσο, η ιστορία ξεκινάει 25 χρόνια πριν, αφότου ο πατέρας του Assane Diop, Babakar, σοφέρ για την πλούσια οικογένεια Pelligrini, κατηγορήθηκε εσφαλμένα ότι έκλεψε ένα πανάκριβο κειμήλιο. Σήμερα, ο Assane – εμπνευσμένος από τον χαρακτήρα Arsène Lupine, ξεκινά να εκδικηθεί για τον πατέρα του

2.Η υπόθεση της σειράς είναι εμπνευσμένη από τα κλασικά γαλλικά μυθιστορήματα ArseneLupin του MauriceLeBlanc….

Αποφεύγοντας τα spoiler, να πούμε πως η σειρά θα σας ενθουσιάσει με το καλογραμμένο της σενάριο και τις πανέξυπνες διαφυγές του πρωταγωνιστή μας, εμπνευσμένες από τα βιβλία Arsene Lupin- The Gentleman Burglar (O Τζέντλμαν Λωποδύτης). Ο Lupin είναι ειδικός στις μεταμορφώσεις και οι τεχνικές του αποτελούν έμπνευση για τον Assane.

3….που σημαίνει πως οι έξυπνες μεταμφιέσεις και διαφυγές του Assane, είναι το λιγότερο αστείες.

Κάθε φορά που έβλεπα τον Assane να εκτελεί τα σχέδια του, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, λόγω του έξυπνου σεναριού και των απρόβλεπτων μεταμφιέσεων του. Δεν θα πω περισσότερα…όποιος έχει δει τη σειρά, γνωρίζει!

4.Έλα για τη ληστεία, μείνε για το εκπληκτικό γαλλικό τοπίο!

Μια ληστεία από μόνη της είναι εντυπωσιακή! Μια ληστεία όμως μέσα στο Λούβρο με φόντο τη μεγάλη γυάλινη πυραμίδα;;;; Εμβληματική!

5.Η πρώτη σεζόν (Part 1) αποτελείται από μόνο 5 επεισόδια! Ότι πρέπει για Binge – watching!

Σας ενημερώνω πως μόλις τελειώσετε με τα 5 επεισόδια που έχουμε αυτή τη στιγμή διαθέσιμα, θα θέλετε περισσότερα! Ευτυχώς γνωρίζουμε ήδη πως η πρώτη σεζόν του Lupin αποτελείται από 10 επεισόδια, τα οποία έχουν γυριστεί. Το Netflix αποφάσισε να χωρίσει την πρώτη σεζόν σε Part 1 και Part 2, όπως έγινε και με τη σειρά The Chilling Adventures of Sabrina. Σύντομα λοιπόν, θα έχουμε διαθέσιμα και τα επόμενα επεισόδια!

Lupin | Official Trailer | Netflix