Νέα καταγγελία από την Κατερίνα Γερονικολού για τον Γιώργο Κιμούλη!

Αυτή τη φορά η Κατερίνα Γερονικολού προχώρησε σε καταγγελία φωτογραφίζοντας τον Γιώργο Κιμούλη με τον οποίο έπαιζε μαζί πριν χρόνια στην παράσταση: «Δον Ζουάν, η επιστροφή»

Μετά την καταγγελία της κυρίας Μπεκατώρου, η οποία βέβαια
κατείγγειλε βιασμό, στο φως έρχονται καταγγελίας ψυχολογικής και σωματικής βίας. Σχετικά με τον συγκεκριμένο ηθοποιό, να πούμε ότι και
η Ζέτα Δούκα κατείγγειλε χθες μέχρι και ξυλοδαρμό.

Έγραψε λοιπόν η Κατερίνα το εξής:
Γιατί τώρα;
Γιατί τώρα δε με νοιάζει τι θα πουν. Πείτε ότι θέλετε ελεύθερα! Γιατί τώρα νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο μικρή για να φοβάμαι τον ίσκιο μου.Αλλά ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου.

Με φόβισες. Με τρόμαξες…
Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη «συνεργασία» μας.
Φοβόμουν κι εγώ να μιλήσω, γιατί κάποια στιγμή τα περιοδικά μας είχαν ονομάσει ζευγάρι και θα έλεγαν όλοι ότι αυτά είναι τα λόγια μιας «πικραμένης».
Πικραμένη βέβαια είμαι. Όχι από κάποια υποτιθέμενη σχέση μας. Ούτε από κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση. Τίποτε από τα δύο δε συνέβησαν.
Πικραίνομαι που δεν κατονομάζουμε τον εργασιακό εκφοβισμό. Που αποθεώνουμε κακόβουλους θνητούς. Που επιτρέπουμε συμπεριφορές που πληγώνουν την αξιοπρέπεια μας. Την ψυχούλα μας.
Με καθαρή συνείδηση, σε συγχωρώ που με πλήγωσες. Αλλά όσο περνάει από το χέρι μου δε θα επιτρέψω να το ξανακάνεις εσύ ούτε κανείς άλλος.

@zetadouka , σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν… λυπάμαι και για μένα.
Ως εδώ όμως.

READ MORE:  Χριστίνα Μπόμπα: μπήκε ξανά στο νοσοκομείο!

*Από την παράσταση «Δον Ζουάν, η επιστροφή»
{Σε παρακαλώ μην επιστρέψεις}

ώρα θητείας στρατός

Η ώρα της θητείας. Πώς θα επιβιώσεις;

mba international προκήρυξη

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: International MBA