Δοκίμασε νέες εμπειρίες!

Θα έχεις παρατηρήσει ότι όταν ερωτεύεσαι, νιώθεις πολύ πιο έντονα την  σεξουαλική επιθυμία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ντοπαμίνη (νευροδιαβιβαστής που εκκρίνεται στον εγκέφαλο) αυξάνεται και προκαλεί επιπλέον απελευθέρωση τεστοστερόνης (ορμόνη).

νέες εμπειρίες έκρηξη σεξουαλικής επιθυμίας

Άντρες και γυναίκες με υψηλά επίπεδα αυτής της ορμόνης έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική δραστηριότητα.

Αξιοποίησε αυτή τη σχέση μεταξύ ντοπαμίνης και τεστοστερόνης για να νιώθετε πιο sexy, κι εσύ και ο/η σύντροφός σου. Γενικά οι νέες εμπειρίες αυξάνουν τη ντοπαμίνη.

Δοκίμασε λοιπόν νέα κόλπα στο κρεβάτι ή νέες στάσεις ή άλλους χώρους όπου θα συνευρεθείτε (κουζίνα, καναπές, μπάνιο, αυτοκίνητο, παραλία, δάσος, μπαλκόνι, ταράτσα κλπ). Έτσι πυροδοτείται η χημεία της λαγνείας και προκαλείται ανάφλεξη στα εγκεφαλικά κυκλώματα!

Φυσικά η ντοπαμίνη αυξάνεται και όταν δοκιμάζεις να κάνεις σεξ με καινούριους συντρόφους. Χρειάζεται προσοχή όμως στις περιπτώσεις αυτές γιατί πολλές φορές λέμε ότι θα έχουμε μόνο σεξουαλική συνεύρεση περιστασιακά με ένα άτομο με τα οποίο δεν είμαστε ερωτευμένοι και δε θα θέλαμε μόνιμη σχέση. Ωστόσο, έχει αποδειχτεί ότι η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να οδηγήσει σε έρωτα. Διότι η τεστοστερόνη μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα των νευροδιαβιβαστών και να επέλθει ερωτικό συναίσθημα .

Φυσικά συμβαίνει και το αντίστροφο, να ξεκινήσει μια σχέση βασιζόμενη σε συναισθηματική εγγύτητα, να μεταμορφωθεί σε ρομαντικό πάθος και τελικά σε σεξουαλικό πόθο.

More! Σκέφτεσαι να εφαρμόσεις στάσεις από το Kama Sutra; Μερικές είναι απλές αλλά για κάποιες άλλες γυμνάσου αρκετό καιρό πριν, γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα πάθεις λουμπάγκο!

ExtraΓια αρχή δοκίμασε τη «στάση του κάβουρα»! Προκαλεί αύξηση της πυελικής έντασης και της απόλαυσης! Πληροφορίες θα βρεις σε ειδικά βιβλία αλλά και στο διαδίκτυο. Μόνο πρόσεχε τις σελίδες που επισκέπτεσαι, πολλές δεν τα γράφουν σωστά.