Η ώρα της θητείας. Πώς θα επιβιώσεις;

Είναι η εποχή που πολλά μα πάρα πολλά αγόρια, δυστυχώς και για μας και για σας τους ίδιους, έχουν μπει στρατό.

ώρα θητείας στρατός

Σκεφτήκαμε λοιπόν εδώ στο youthspot να κάνουμε ένα επίκαιρο για το θεματάκι αυτό, άρθρο, για να δώσουμε παρηγοριά σε φανταράκια που μπορεί να μας διαβάσουν μέσα από τις σκοπιές τους και βέβαια στις κοπέλες τους για να αντέξουν!

Αλλά για μας τις γυναίκες θα μιλήσουμε στο επόμενο επίπεδο θέμα μας.

Οπότε ας δούμε τα πράγματα από τη πλευρά του φαντάρου.

Αγαπητέ μου φίλε ναύτη, αεροπόρε ή πεζικάριε, καταρχάς ψυχραιμία. Θα υπηρετήσεις εσύ όπως έκαναν τόσοι άντρες και όπως θα κάνουν βέβαια, και ύστερα από 9 ή 12 μήνες θα έχεις τελειώσει οριστικά με το κεφάλαιο “στρατός”.

Βέβαια να μου πεις αν δεν είσαι τόσο φανατικός και το βλέπεις σαν ένα αναγκαίο κακό ίσως δυσκολεύεσαι λίγο με την φάση της αρχικής εκπαίδευσης και δεν θες να δεις την πραγματικότητα.

Για αυτό ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τα πάντα γιατί από φίλους μου που υπηρετούν τώρα ή έχουν ήδη τελειώσει τη θητεία τους, μαθαίνω ότι ο στρατός πιο πολύ μοιάζει πλέον με κατασκήνωση.

Θα έχεις πόσα ακόμη άτομα εκεί μαζί σου, που βρίσκονται ακριβώς στην ίδια φάση με σένα. Θα έχουν αφήσει πίσω τους όπως και εσύ κοπέλα, οικογένεια και φίλους.

Όμως αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις κοίταξε να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς, να κάνεις πλάκες στους θαλάμους κι όχι μόνο, να τρως καλά και να κοίμασαι, για να περνάει πιο γρήγορα και η ώρα.

Έτσι θα δεις ότι η εκπαίδευση θα περάσει πολύ γρήγορα, θα ορκιστείς, θα πάρεις μερικές μέρες άδεια και θα είσαι με τους δικούς σου ανθρώπους άνετος και χαρούμενος ξανά.

Τώρα αν πας κάπου μακριά από το σπίτι σου για την υπόλοιπη θητεία πάρε μαζί σου όσο χιούμορ διαθέτεις, κάθε καλή διάθεση, κανόνισε περίπου πότε μπορούν να σε επισκεφτούν οι φίλοι σου, οι γονείς σου και η κοπέλα σου και σκέψου θετικά.

Τέλος εκμεταλλεύσου το smartphone σου για να μιλάς με όλους αυτούς και να τους νιώθεις πιο κοντά σου. Αν βέβαια πας κοντά στην πόλη σου, σε παρακαλώ μη γκρινιάζεις και πολύ.

Εξάλλου στράτος είναι και θα περάσει!