5 Λόγοι που δεν σου έχει γνωρίσει τους φίλους του!

Είσαι σε μια σχέση, εδώ και πολύ καιρό κι όλα κυλάνε μια χαρά. Περνάτε πραγματικά ωραία μαζί, αλλά δεν σου έχει γνωρίσει ακόμη τους φίλους του. Γιατί συμβαίνει αυτό, αναρωτιέσαι κι είναι απολύτως φυσικό.

λόγοι που δεν σου έχει γνωρίσει τους φίλους του

Σκέφτεσαι μάλιστα μήπως ντρέπεται για σένα, ότι δεν σε βλέπει σοβαρά ή ότι έχεις κάνει κάτι λάθος.

Ποιοι είναι όμως οι λόγοι, που δεν σου έχει γνωρίσει ακόμη τους φίλους του;  

1.  Η συμπεριφορά του είναι διαφορετική όταν είναι μαζί τους. 

Μπορεί να θεωρεί πως δεν θα σου αρέσει, ο εαυτός του, όταν δεις πώς φέρεται στους φίλους του. Μπορεί να τα πίνουν, να είναι πιο “κακός”, ή κάφρος και να μην θέλει αυτά να στα δείξει.


2. Οι φίλοι του είναι πιο χύμα, πιο αγενείς και επικριτικοί, από ότι μπορεί να πιστεύεις.

Έτσι μπορεί να  φοβάται πώς δεν θα σε δεχτούν. Να είναι τόσο δεμένοι μεταξύ τους, που να πιστεύουν ότι θα “τυλίξεις” τον φίλο τους.  Οπότε δεν στους γνωρίζει, για να μην σε φέρει σε δύσκολη θέση.


3. Ένα ακόμη λόγος, που δεν σου έχει γνωρίσει τους φίλους του, είναι ότι δεν έχει κάποιον πολύ κολλητό, απλά κάνει παρέα με κάποιους.

Έτσι, είναι πιθανόν να μην το θεωρεί τόσο σοβαρό να σας γνωρίσει.  

4. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην μένουν  κάπου κοντά σας.

Ίσως οι καλύτεροι του φίλοι να είναι παλιοί του φίλοι, με τους οποίους ήταν μαζί στο σχολείο.  Άρα να μένουν κάπου μακριά, ίσως και σε διαφορετική πόλη.

Έτσι σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να ανησυχήσεις ή να φρικάρεις αν δε τους γνωρίσει μέσα στον πρώτο χρόνο της σχέσης σας. Αν μένουν κάπου μακριά, λογικά κι ο δικός σου θα τους συναντάει σπάνια. Κάποια στιγμή  όμως θα τους γνωρίσεις σίγουρα.


5. Τέλος μπορεί ο σύντροφός σου να πιστεύει πως εσύ δεν θέλεις να γνωρίσεις τους φίλους του.

Ίσως να θεωρεί ότι είναι κάτι που δεν σε ενδιαφέρει. Οπότε όταν θα ξανακάνει αναφορά στους φίλους τους, δείξε του ότι θα ήθελες να γνωρίσεις τα άτομα που είναι σημαντικά για αυτόν.