Λάθη που κάνει μια γυναίκα, όταν γνωρίζει έναν άντρα!

Κάτι ο αρχικός ενθουσιασμός, κάτι ότι εμείς οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο των καταστάσεων, κάνουμε κάποια λαθάκια, όταν γνωρίζουμε κάποιον τύπο εκεί έξω και μας ενθουσιάζει.

λαθη που κάνει μια γυναίκα σε μια νέα γνωριμία

Μην αγχώνεσαι όμως, για αυτό είμαστε εμείς εδώ, να στα πούμε, για να τα έχεις υπόψιν σου, την επόμενη φορά που θα έχεις να βγεις ραντεβού με το καινούργιο φλερτ σου και να μην πέσεις σε καμία παγίδα.

Προσέχοντας λοιπόν τα παρακάτω, θα είσαι κάνεις την καλύτερη εντύπωση και δεν θα ξενερώσει εύκολα ο άλλος. Βέβαια αυτά που θα διαβάσεις εδώ, δεν ισχύουν μόνο για την πρώτη φορά, αλλά και γενικά για τους πρώτους μήνες μιας σχέσης, που τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά μεταξύ σας και τότε είναι που χτίζεις για το μέλλον.

1.Δρας παρορμητικά.

Δηλαδή βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα για κάθε συμπεριφορά του σχεδόν, κάνεις σχέδια για σας και του το λες και γενικά δείχνει με υπερβολικό ζήλο τον ενθουσιασμό σου. Θέλει λίγο μυστήριο εδώ, πίστεψέ με!

2.Θέλεις να είσαι κάθε μέρα, όλη μέρα μαζί του.

Σίγουρα είναι απολύτως λογικό να είστε «μέσα στα μέλια» τον πρώτο , δεύτερο μήνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποκοπείς από τις παρέες σου ή αυτός από τις δικές του και γενικά από τις άλλες σας ασχολίες. Εξάλλου πάντα μας γοητεύει, γυναίκες και άντρες, ένας άνθρωπος που δεν προσκολλάται πάνω μας και έχει πράγματα να κάνει.

3.Λες σε όλα ναι.

Ότι κι αν σου προτείνει, ο νέος σου σύντροφος, ακόμη κι αν είναι κάτι που δεν θα δοκίμαζες ποτέ, για παράδειγμα να κάνεις σκι, θα του πεις ναι για να του δείξεις πιθανόν ότι ταιριάζετε κι ότι είσαι φουλ δραστήρια. Όμως το θέμα είναι να αρέσεις στον άλλον έτσι όπως είσαι εσύ, κι όχι όπως ίσως θα ήθελε αυτός να είσαι.

4.Πολύ ζήλεια.

Θες να ξέρεις που είναι και τι κάνει μακριά σου, ζηλεύεις τις φίλες του, είτε πρόλαβες να τις γνωρίσεις, είτε όχι και είσαι από πάνω του σχεδόν κάθε φορά που χτυπάει το κινητό του. Είτε έχεις κάποια ανασφάλεια, είτε όχι, είτε ακόμη την έχεις πατήσει παλιότερα και τώρα θες να είσαι τόσο προσεκτική, η υπερβολική ζήλεια, μόνο αρνητικά αποτελέσματα θα σου φέρει.

5.Δεν σταματάς να τον παίρνεις τηλέφωνο.

Στο ίδιο mood με τον έλεγχο, μέσω της ζήλειας σου, τον παίρνεις τηλέφωνο και του στέλνεις μήνυμα ανά λίγη ώρα. Μπορεί να το κάνεις απλά γιατί νιώθεις ότι σου λείπει, αλλά και πάλι ότι ανήκει στα άκρα, συνήθως «πνίγει» τον άλλον. Για φαντάσου κι εσύ να είχες κάποιον που από την αρχή της σχέσης σας, θα ήταν «κολλημένος» μαζί σου. Δεν θα βαριόσουν πολύ γρήγορα;