Τι δείχνει για τον εαυτό μας, ο αγαπημένος μας καφές!

Πολλές φορές οι επιλογές που κάνουμε στη καθημερινή μας ζωή, μικρές ή και πιο σημαντικές, υποδηλώνουν κάτι για τον εαυτό μας και τον χαρακτήρα μας. Τι δείχνει λοιπόν για μας, ο αγαπημένος μας καφές; Αυτός που προτιμάμε;

τι δείχνει για μας ο αγαπημένος μας καφές

Γαλλικός καφές

Θεωρείς τον καφέ απαραίτητο, για να ξεκινήσει η μέρα σου και να σε βοηθήσει να ξυπνήσεις πιο εύκολα. Στην ουσία αν είναι ο αγαπημένος σου καφές, ο γαλλικός, βλέπεις όλους τους καφέδες της κατηγορίας αυτής,το ίδιο. Είσαι από τους low profile ανθρώπους, με συνήθειες που δύσκολα αλλάζεις.

Ελληνικός καφές

Παραδοσιακό άτομο, σου αρέσει καθετί που ανήκει στην κατηγορία των vintage πραγμάτων. Θες ,ειδικά το πρωί για να πάει καλά όλη η μέρα σου,να νιώσεις τη μυρωδιά από το χαρμάνι,και να απολαύσεις μία κούπα ζεστό ελληνικό καφέ, καλοκαίρι και χειμώνα. Είσαι άνθρωπος που εξετάζει την ποιότητα των πραγμάτων. Όσο πιο λίγη ζάχαρη επιλέγεις να βάζεις στον καφέ σου ,τόσο πιο απόλυτος μάλλον είσαι στις απόψεις σου.

Espresso

Αν ο αγαπημένος σου καφές είναι ο espresso ή και ο freddo espesso, υποδηλώνει ότι για να διαλέξεις το οτιδήποτε στη ζωή σου,απλό πράγματα που θες ,μέχρι τους ανθρώπους που θα έχεις δίπλα σου,δεν θα συγκινηθείς από την εικόνα και το ποσο εντυπωσιακή είναι. Επίσης είσαι πιο πρακτικός άνθρωπος και μιλάς γενιά ευθέως και χύμα.

Cappuccino

Τέλος αν προτιμάς πιο πολύ τον cappuccino,είτε ζεστό ,είτε σαν freddo,θα λέγαμε ότι σε χαρακτηρίζει μια γοητεία. Ακόμη είσαι άνθρωπος που ακούει τους άλλους,σέβεται πολύ τη γνώμη τους και είσαι πολύ αγαπητός. Αυτό βέβαια μπορεί να προκαλέσει σε ένα βαθμό τη ζήλεια των γύρω σου. Σε χαρακτηρίζει μια δόση ρομαντισμού και θες να υπάρχει μια ηρεμία στις σχέσεις σου.