Valentine’s Day ! Τι δώρο να κάνεις

Βρισκόμαστε δύο σχεδόν εβδομάδες πριν τη γιορτή των ερωτευμένων, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, και τα απανταχού ερωτευμένα ζευγάρια ψάχνουν να βρουν τι δώρο θα κάνει ο ένας στον άλλον.

αγίου βαλεντίνου τι δώρο να κάνεις

Ειδικά εμείς οι γυναίκες, κακά τα ψέματα θέλουμε να είναι ιδιαίτερη εκείνη η μέρα,γιατί τη βρίσκουμε ως μια παραπάνω αφορμή να γιορτάσουμε την αγάπη και τον έρωτα μας.

Πάντως είτε είσαι κορίτσι, είτε αγόρι σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα εδώ στο Youthspot,για ιδέες δώρων αυτή τη ξεχωριστή μέρα.

1.Πάρε κοινές φωτογραφίες σας και φτιάξε ένα κολάζ. Μπορεί να επιλέξεις στιγμές που γελάτε,που φιλιόσαστε ή που βρίσκεστε σε ένα ωραίο μέρος διακοπές.

2.Τριαντάφυλλα και σοκολατάκια είναι μεν τα κλασσικά δώρα που επιλέγουν οι άντρες, όμως πίστεψε με είναι διαχρονικά και πάντα εμείς οι γυναίκες θα τα εκτιμάμε και θα τα λατρεύουμε!

3.Δείπνο για δύο είτε στο σπίτι σας , είτε σε ένα ωραίο εστιατόριο. Έτσι όπως είναι φυσικά η κατάσταση φέτος, στο σπίτι σας φυσικά.

4.Επίσης μπορείς να φτιάξεις ατμόσφαιρα στο σπίτι με κεράκια και κατάλληλη μουσική,να χορέψετε και να δείτε ταινία.

5.Μασάζ για δύο. Ένα πιο πρωτότυπο δώρο είναι να κλείσεις ραντεβού για μασάζ ταυτόχρονα κι στους δύο σας. Θα χαλαρώσετε μαζί και είναι ότι το καλύτερο.