Valentine’s I’m in Love

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι καθιερωμένη ως η μέρα των ερωτευμένων, η μέρα που όπως συνηθίζεται οι ερωτευμένοι σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φυλής, φύλου και ηλικίας μοιράζονται έντονα συναισθήματα.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι ερωτευμένοι εκφράζουν την αγάπη τους με πολλούς τρόπους, όπως ένα ρομαντικό ταξίδι, ένα δείπνο ή ακόμα και ένα απλό δώρο.

προετοιμασία styling αγίου βαλεντίνου

Η μέρα αυτή όμως για μένα είναι κάτι παραπάνω. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία που δίνεται σε όλες τις γυναίκες να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην ομορφιά της επιδερμίδας τους, κυρίως όταν λόγω της έντονης καθημερινότητας δεν έχουν το χρόνο να το κάνουν, αλλά και μια αναφορά στη σέξυ μας πλευρά, εφόσον το κόκκινο χρώμα και οι σέξυ γραμμές κυριαρχούν κατά κύριο λόγο στις στυλιστικές μας επιλογές.

Κοντεύει λοιπόν η πολυπόθητη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και είμαι σίγουρη ότι όλες έχετε σχεδιάσει τον τρόπο που θα την περάσετε με το άλλο σας μισό ή και με τις φίλες σας.

Για να είστε όμως αψεγάδιαστες ωστε να κλέψετε τα βλέμματα δεν αρκεί μόνο ένα όμορφο ντύσιμο. Υπάρχουν εύκολα tips ομορφιάς που μπορείτε να ακολουθήσετε για να είστε τέλειες εκείνη τη μέρα.

Πρώτα από όλα ένα βασιλικό αφρόλουτρο που θα αποτελείτε από αποτρίχωση και περιποίηση των μαλλιών και της επιδερμίδας είναι η καλύτερη επιλογή για το πρωινό σας.

Μια απλή μάσκα προσώπου με μπανάνα θα δώσει λάμψη στην επιδερμίδα σας και νεανική εμφάνιση.

Υλικά:

  • 1 μπανάνα πολτοποιημένη
  • 1 κ.γ μέλι
  • χαμομήλι (προαιρετικο)

Εκτέλεση:

Ανακατεύεται όλα τα υλικά μαζί μέχρι να αποκτήσουν την υφή κρέμας και απλώνετε στο πρόσωπο για 20 λεπτά. Ύστερα ξεπλένετε καλά το πρόσωπο και θα δείτε αμέσως διαφορά που πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει

Επίσης, σημαντική είναι και η περιποίηση των νυχιών, καθώς όπως έλεγε και η Tammy Talor “ένα κορίτσι χωρίς όμορφα νύχια είναι σαν μία νύχτα χωρίς αστέρια”. Γι’ αυτό εγώ σας βρήκα ιδέες μανικιούρ για να είστε τα αστέρια της ημέρας αυτής.

unnamed-4
unnamed-3

Τελευταία πινελιά για να ολοκληρώσετε την εικόνα σας είναι η στυλιστική επιλογή που θα κάνετε. Είτε είστε ρομαντικά κορίτσια, είτε πιο κλασσικές, είτε  ροκ, ή τολμηρές σίγουρα υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

unnamed-2
γοβες
red1

Αφεθείτε λοιπόν στον κόκκινο πειρασμό, επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκφράσει την σέξυ του πλευρά και κατακτήστε τα βλέμματα και τον θαυμασμό του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

PsyTip: ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΑΓΑΠΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ  ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΩΤΑ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΘΟΣ !!!

—————-

Happy Valentines Day,

Ksanthi Kiousi xx