Cool! 5 τρόποι για να γίνεις πιο χαλαρή από ποτέ!

Όλες μας θέλουμε να είμαστε αλλά και να δείχνουμε στους γύρω μας,ότι είμαστε χαλαρές και άνετες! Θέλουμε να έχουμε ένα τρόπο ζωής, χωρίς ιδιαίτερο άγχος. 

tropoi gia na dixneis pio xalarh apo pote

Αν δεν το έχεις οπότε και πολύ, διάβασε εδώ στο youthspot, τους παρακάτω 6 τρόπους που θα σε κάνουν και σένα cool!

1. Διάλεγε ρούχα και αξεσουάρ που σε κάνουν να νιώθεις ο εαυτός σου, άρα αρέσουν πρώτα από όλα σε σένα την ίδια! Έτσι εσύ θα “φοράς το ρούχο”, και όχι αυτό εσένα! + Μερικοί πόντοι αυτοπεποίθησης

2. Οι άνετες γυναίκες είναι και χαμογελαστές γυναίκες. Ξεκίνα λοιπόν τη μέρα σου με αισιοδοξία, χαμόγελο, όμορφα λόγια και αγκαλιά στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Γενικά προσπάθησε να είσαι κοινωνική και άμεση στην επικοινωνία σου με τους γύρω.

3. Σταμάτα να σε απασχολεί η γνώμη του κόσμου. Ότι κι αν κάνεις να ξέρεις πάντα θα βρεθεί κάποιος που θα σχολιάσει. Άρα ζήσε εσύ τη ζωή σου όπως θες, γιατί μια είναι στο κάτω κάτω, και προσπάθησε να μην μετανιώνεις για τίποτα.

4. Μην κάνεις σχέση μόνο και μόνο για να μην είσαι μόνη σου. Βρες δηλαδή έναν άνθρωπο που θα είναι συναισθηματικά, αλλά και πρακτικά, διαθέσιμος, όχι εγωιστή, και θα είναι κατάλληλος για σένα. Θα καλύπτει ο ένας τις ανάγκες του άλλου και θα τον θες πραγματικά.

5. Να είσαι ο εαυτός σου και σε όποιον αρέσεις. Μία γυναίκα πραγματικά cool,δεν θα προσποιηθεί ότι είναι κάτι που δεν είναι, μόνο και μόνο για να γίνει αρεστή στους άλλους. Επίσης, στο ίδιο πλαίσιο, μη λες συνέχεια ναι όταν σου προτείνουν να βγείτε. Είναι εντάξει δηλαδή αν βαριέσαι ή αν έχεις κανονίσει κάτι άλλο να πεις όχι και μερικές φορές!