5 Αλήθειες για τα ραντεβού με πολυάσχολα κορίτσια!

Τα πολυάσχολα κορίτσια, που σπουδάζουν και δουλεύουν ταυτόχρονα αλλά και όχι μόνο, είναι δύσκολο να κρατήσουν μια ισορροπία στην κοινωνική, ερωτική και επαγγελματική τους ζωή.

alitheies-rantebou-me-polyasxola-koritsia

Έχουν να αντιμετωπίσουν σε καθημερινή σχεδόν βάση τον φόρτο μελέτης από τα μαθήματά τους, το άγχος και την πίεση στη δουλειά τους, τις ανησυχίες των γονιών τους και μαζί με όλα αυτά να ασχοληθούν με την σχέση τους, χωρίς όμως να παραμελήσουν τις φίλες τους.

Όλα αυτά νομίζω και μόνο που τα διαβάζεις και τα βλέπεις μαζεμένα εδώ, μπορεί να σου προκαλέσουν ένα μικρό πονοκέφαλο! Φαντάσου να είσαι γυναίκα και να ασχολείσαι με όλα αυτά και να τα σκέφτεσαι. Δεν είναι πολύ εύκολο να τα συνδυάσεις όλα αυτά αν και ισχύει πώς αν το θες, έτσι ή αλλιώς θα το βρεις τον τρόπο. Όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να τα έχει όλα σε αυτή την ζωή, κάπου θα κάνεις πίσω για να έχεις και να απολαμβάνεις κάτι παραπάνω.

Για να δούμε όμως αν βγεις με ένα κορίτσι που έχει τέτοια ζωή πάνω-κάτω, τι να περιμένεις στο ραντεβού μαζί της!

1.Είναι ανεξάρτητα Μια κοπέλα που τα κάνει όλα και συμφέρει, που λένε, έχει μάθει αν και μπορεί να είναι και κάτω από 25 χρονών, να είναι ανεξάρτητη. Πολύ πιθανόν να οδηγεί δικό της αυτοκίνητο, θέλει να πληρώνει μισά-μισά στο ραντεβού και έχει μάθει να μην σπαταλάει άσκοπα τον χρόνο της.

2.Χρειάζονται υποστήριξη Ναι μπορεί να είναι ανεξάρτητα, αλλά δεν σημαίνει πώς τα καταφέρνουν όλα από μόνα τους. Είναι πάνω από όλα άνθρωποι και χρειάζονται υποστήριξη και να έχουν δικούς τους ανθρώπους δίπλα τους για να μοιράζονται τις σκέψεις τους.

3.Έχουν λίγο χρόνο Δυστυχώς είναι μια αλήθεια κι αυτή. Με τέτοιο φορτωμένο πρόγραμμα και τρέξιμο, ο ελεύθερος χρόνος τους είναι λίγος, οπότε καταλαβαίνεις ότι κάποια πράγματα όπως το να τρώνε ή να πιούν ένα καφέ θα το κάνουν πιο γρήγορα.

4.Χρειάζονται διασκέδαση Στο ίδιο κλίμα με το προηγούμενο, σε αυτόν τον χρόνο που διαθέτουν σε διασκέδαση, θέλουν ακόμη πιο πολύ να περνάνε ωραία, να χαλαρώνουν και να είναι αυθόρμητες.

5.Ξέρουν τι θέλουν Σίγουρα για να είναι πολυάσχολα από μικρή ηλικία, θα ξέρουν τι θέλουν από την ζωή τους, έχουν στόχους και τους κυνηγάνε. Δεν συμβιβάζονται σε βολεμένες καταστάσεις π.χ. στο χαρτζιλίκι των γονιών τους και πρώτα από όλα έχουν απαιτήσεις από τον ίδιο τους τον εαυτό.