Ertflix | Σπίτι με τον Βαλεντίνο – προτάσεις για ταινία

Το Ertflix είναι η δωρεάν πλατφόρμα που έχει αναπτύξει η ΕΡΤ στα πρότυπα του Netflix, με online περιεχόμενο ταινιών, ειδικά σήμερα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

ertflix tainies animera tou agioy valentinoy

Έχει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες, όπως:

«Autumn in New York» (Φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη)

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ και παρακολουθήστε παρέα με… χαρτομάντηλα το «Autumn in New York» με τον Ρίτσαρντ Γκιρ και τη Γουινόνα Ράιντερ σε ένα δραματικό love story, σε σκηνοθεσία Τζόαν Τσεν. Ο Γκιρ στον ρόλο  του Γουίλ, ενός γοητευτικού και επιτυχημένου σεφ γνωστού εστιατορίου της Νέας Υόρκης, με πολλές κατακτήσεις, που αποφεύγει τις δεσμεύσεις, μέχρι που γνωρίζει τη Σάρλοτ. Όταν εκείνη αρρωσταίνει, ο Γουίλ κινεί γη και ουρανό για να τη σώσει.

«Τhe Best of Me» (Η πρώτη αγάπη)

Ένα κλασικό αμερικάνικο «chick flick», το «The Best of Me» με τον Τζέιμς Μάρσντεν και τη Μισέλ Μόναγκαν θα σας κρατήσει συντροφιά, γεμάτο υποσχέσεις ότι ο αληθινός έρωτας δεν ξεχνιέται ποτέ. Ο Ντόσον και η Αμάντα, δύο πολύ ερωτευμένοι νέοι στο σχολείο που χώρισαν με δραματικό τρόπο,  θα ξαναβρεθούν είκοσι χρόνια μετά με αφορμή τον θάνατο ενός αγαπημένου τους φίλου και θα συνειδητοποιήσουν ότι η αγάπη τους δεν έχει σβήσει. Ταινία βασισμένη στο συγκινητικό μπεστ σέλερ του συγγραφέα Νίκολας Σπαρκς, σε σκηνοθεσία Μάικλ Χόφμαν.

«The Human Stain» (Το ανθρώπινο στίγμα)

Στο τέλος της δεκαετίας του ’90 κι ενώ έχει ξεσπάσει το σκάνδαλο Κλίντον-Λεβίνσκι, o καθηγητής Φιλολογίας Κόουλμαν Σιλκ (Άντονι Χόπκινς), παραιτείται από τη θέση του όταν κατηγορείται άδικα για ρατσιστικά σχόλια απέναντι σε δύο Αφροαμερικανούς μαθητές του. Η γυναίκα του πεθαίνει αμέσως μετά από τον «καημό» της αφήνοντάς τον μόνο, χωρίς δουλειά και έχοντας χάσει την κοινωνική του θέση. Εκείνος δημιουργεί ερωτικό δεσμό με την 40χρονη καθαρίστρια Φόνια Φάρλεϊ (Νικόλ Κίντμαν), όμως η σχέση του απειλείται από τον ψυχωτικό πρώην σύζυγό της. Μεταφορά στον κινηματογράφο της νουβέλας του διάσημου Αμερικανού συγγραφέα Φίλιπ Ροθ.