Το «The Walking Dead» επιστρέφει με έξι νέες ιστορίες

Έξι νέες ιστορίες, ένα κοινό πεπρωμένο. Η σειρά-φαινόμενο «The Walking Dead» επιστρέφει με έξι νέα επεισόδια του 10ου κύκλου, τη Δευτέρα 1 Μαρτίου στις 22.40, αποκλειστικά στο FOX!

the walking dead epistrefei

Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 22.40. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision. 

Στα νέα επεισόδια θα κάνουν την εμφάνιση τους καινούργια πρόσωπα, μεταξύ των οποίων είναι ο Robert Patrick (Terminator 2: Judgment Day, Scorpion) ως Mays, η Hilarie Burton Morgan (One Tree Hill, White Collar) ως Lucille και ο Okea Eme-Akwari (Greenland, Cobra Kai) ως Elijah.

Το FOX Greece δημοσίευσε βίντεο με ανάγνωση σεναρίου από τα νέα επεισόδια «FindMe» και «Diverged», με τους Norman Reedus, Melissa McBride, Lynn Collins, Khary Payton και Cooper Andrews καθώς και το teaserτων νέων επεισοδίων.

Το τέλος του πολέμου με τους Whisperers και η πτώση της Alpha (Samantha Morton) βρίσκει την ομάδα ενωμένη, αλλά εξουθενωμένη. Το Kingdom είχε πέσει, το Hilltop σχεδόν καταστράφηκε και η Alexandria εγκαταλείφθηκε για να προετοιμαστεί για την τελική μάχη. Η ομάδα παγιδεύτηκε και χωρίστηκε. Ωστόσο, όταν ήρθε αντιμέτωπη με σχεδόν βέβαιο θάνατο, βρήκε τη δύναμη να ανασυγκροτηθεί, να πολεμήσει και να βγει νικήτρια ενάντια σε κάθε απειλή που βρέθηκε στο δρόμο της.

Στα έξι νέα επεισόδια του 10ου κύκλου, οι επιζώντες προσπαθούν να βρουν εκ νέου τον εαυτό τους μετά την καταστροφή που άφησαν πίσω τους οι Whisperers. Τα τραύματα από τα χρόνια της συνεχούς μάχης για επιβίωση τους βαραίνουν, εκθέτοντας τις πιο ευάλωτες πλευρές τους. Καθώς οι ίδιοι αρχίζουν να αμφισβητούν την κατάσταση της ανθρωπότητας, της συλλογικής κοινότητας που δημιούργησαν αλλά και την καθαρότητα του μυαλού τους, θα βρουν την εσωτερική δύναμη που χρειάζεται για να διατηρήσουν την πίστη τους στη ζωή, τη φιλία και την ομάδα τους;

READ MORE:  Ρούλα Τσέρνου | ερμηνεύει το τραγούδι: «Και αν για τον έρωτα μιλώ»

Το φαινόμενο της pop κουλτούρας «The Walking Dead» επιστρέφει με έξι νέα επεισόδια, όπου κάθε ένα αποτελεί μια ιστορία με επίκεντρο τη ζωή και το παρελθόν των πρωταγωνιστών.

nevronas festival

Nevronas FESTival | 9 έως και 11 Απριλίου του 2021

tips gia agora neou smartphone kinitou tilefonoy

Τι να προσέξετε πριν αγοράσετε νέο Smartphone!