Webinar Γραφείου Διασύνδεσης Πα.Μακ.: «DIY Your Future»

Το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με την Exelixis Software προσκαλεί τους φοιτητές κατευθύνσεων οικονομίας, διοίκησης και πληροφορικής στο διαδικτυακό σεμινάριο «DIY Your Future», την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021.

webinar diy your future

Στο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της σύγχρονης Line Of Business εφαρμογής «Smart», η οποία καλύπτει μηχανογραφικά όλο το φάσμα δραστηριοτήτων κάθε επιχείρησης, σε μια ενιαία πλατφόρμα. Χαρακτηριστικά αυτής είναι η παραμετροποίηση, η επεκτασιμότητα, η διασύνδεση και η τεχνολογία.
 
Μέσω του σεμιναρίου οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν πώς το «Smart», μπορεί να τους βοηθήσει επαγγελματικά, είτε χρησιμοποιώντας το ως ένα σημαντικό εργαλείο για την μελλοντική επιχείρησή τους, είτε εάν επιθυμούν να γίνουν στελέχη της Exelixis Software και να αναπτύξουν την πλατφόρμα.

Εισηγητής θα είναι ο κος Διονύσης Σολδάτος – Chief Technology Officer της Exelixis Software

Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Εξασφαλίστε τη θέση σας συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής! http://bit.ly/3aOd8mf

Το διαδικτυακό σεμινάριο «DIY Your Future» είναι μία  συνδιοργάνωση του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, του Γραφείου Διασύνδεσης, του ThesSummerSchool και της Exelixis Software.