Τι συμβαίνει πραγματικά όταν ερωτευόμαστε!

Ο έρωτας δεν είναι εύκολη υπόθεση, διαφορετικά θα λέγαμε όλοι ότι είμαστε ερωτευμένοι κάθε μέρα! Ο πραγματικός έρωτας, κατακλύζει το μυαλό,τη ψυχή και το σώμα μας. Δεν είναι κάτι που το αποφασίζεις ότι θα το νιώσεις τώρα,με ένα συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν αγοράζεται,ούτε πουλιέται κάπου. 

Έρχεται συνήθως εκεί που δεν το περιμένεις,χωρίς να σε ρωτήσει αν είσαι έτοιμος να τον δεχθείς στη ζωή σου,και δεν γνωρίζει από σωστό timing. Για κάθε άνθρωπο βέβαια σημαίνει κάτι διαφορετικό το να νιώθεις έρωτα.

Άλλοι λοιπόν λένε ότι ο αληθινός έρωτας πονάει πολύ,σε τρελαίνει και λειτουργείς παρορμητικά. Άλλοι πάλι θεωρούν πως δεν υφίσταται, άλλοι πως είναι το πιο ωραίο συναίσθημα που μπορούμε να νιώσουμε κι άλλοι φυσικά τον κοροϊδεύουν και δεν πιστεύουν καθόλου.

Το θέμα είναι όμως πώς τη φορά εκείνη που θα νιώσεις πραγματικά ερωτευμένος,μην περιμένεις ότι θα σου έρθουν όλα τα υπόλοιπα εύκολα. Θα πρέπει να παλέψεις για αυτά που νιώθεις, ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε σχέση κι είναι και ο άλλος ερωτευμένος μαζί σου. Τίποτα εξάλλου δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή,κι αν αφήσεις κάτι σε αφήνει.

Όταν ερωτευόμαστε στην ουσία παίρνουμε την απόφαση να ρισκάρουμε. Το αν αξίζει όμως θα το κρίνουμε εμείς οι ίδιοι για τον εαυτό μας και κανένας άλλος. Αν πάρεις την απόφαση να το ζήσεις δεν χωράνε μέτρια πράγματα μετά! Τα δίνεις όλα, όσο κι αν φοβάσαι. Γιατί αν κρατηθείς, δεν θα ζήσεις αυτόν τον έρωτα,όπως του αξίζει.

Μέσα από τον έρωτα θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μοναδικές στιγμές, να μοιραστείς πράγματα, εμπειρίες και συναισθήματα. Μη φοβάσαι να αφεθείς σε όλο αυτόν τον έρωτα, καθώς δεν είναι κάτι που θα σου συμβεί πολλές φορές στη ζωή σου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν θα είναι αληθινός ο έρωτας που θα βιώνεις, και αμοιβαίος θα το καταλάβεις. Και θα είναι από τα πιο ωραία πράγματα που θα σου έχουν συμβεί ποτέ. Μια έκρηξη συναισθημάτων θα σε κυριεύει, θα ανατριχιάζεις όταν σε φιλάει και σε αγκαλιάζει ο άλλος,και θα έχεις ένα μόνιμο χαμόγελο κάθε φορά που θα τον σκέφτεσαι ή που θα είστε μαζί.

Κι όταν τα νιώσεις όλα αυτά φρόντισε να μη θεωρήσεις τίποτα δεδομένο και να προσπαθείς κάθε μέρα για τη σχέση αυτή.