Πώς να προσεγγίσεις μία κοπέλα online; – Μέρος Α’

Το online dating είναι σίγουρα πολύ διαδεδομένο στις μέρες μας, εφαρμογές και νέα sites αναπτύσσονται συνεχώς γι’αυτό το σκοπό.

Όλο και περισσότεροι μιλάνε μέσω των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης και κανονίζουν να βρεθούν από κοντά!

Πώς όμως θα προσεγγίσεις σωστά μία κοπέλα μέσω Internet;

1.Κάνε το πρώτο βήμα εσύ

Την είδες , σου άρεσε; Μη διστάσεις, κάνε το πρώτο βήμα εσύ! Στείλε της αίτημα φιλίας και περίμενε να σε αποδεχθεί. Σε αποδέχθηκε;; Είσαι σε πολύ καλό δρόμο! Δεν σε αποδέχτηκε; Δεν πειράζει, δεν έχασες τίποτα!

2. Εξερεύνησε το προφίλ της και μετά στείλε το πρώτο μήνυμα

Το πρώτο μήνυμα που θα στείλεεις είναι πολύ σημαντικό! Αντί λοιπόν να ξεκινήσεις με ένα τυπικό: Γεια σου ,τι κάνεις; Βρες κάτι ενδιαφέρον στο προφίλ της και ξεκίνησε το παιχνίδι έξυπνα, ώστα να της κινήσεις άμεσα το ενδιαφέρον!

3. Κάνε ερωτήσεις

Αφού λοιπόν καταφέρεις και της κεντρίσεις το ενδιαφέρον, ξεκίνα τις ερωτήσεις. Ρώτησέ την για τα ενδιαφέροντά της, τα hobby της. Στις γυναίκες αρέσει πολύ ν’ απαντάνε και να μιλάνε για τον εαυτό τους.

4. Δείξε το ενδιαφέρον σου έμπρακτα

Πολύ βασικό κομμάτι κι αυτό. Δώσε βάση σε αυτά που σου λέει και με τις ερωτήσεις σου δείξε ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά για τις δραστηρίοτητές της και για την προσωπικότητά της

5. Να είσαι εφευρετικός

Δεν χρειάζεται να κολλήσεις σε ένα θέμα και να το συζητάς συνέχεια… Αλλαζε τακτικά θέμα προς συζήτηση ώστε να έχει και εκείνη ενδιαφέρον να σου απαντάει.

6. Προσέγγιση σταδιακή

Είναι πολύ βασικό να μην κάνεις το λάθος να βιαστείς. Οι γυναίκες δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτό. Ακόμα κι αν την βλέπεις να σου απαντάει αμέσως και να σε ρωτάει κι εκείνη πράγματα, μην ξεκινήσεις τα: Πότε μπορείς να τα πούμε από κοντά;; Δείξε ότι είσαι άνετος με αυτό και με την πρώτη ευκαιρία θα της το πετάξεις. Φυσικά και δεν είναι καλό από την άλλη ν΄αργήσεις πολύ να κάνεις την κίνηση…

Η συνέχεια με τα tips μας στο επόμενο άρθρο.