Χωρισμός express! Πώς θα την κάνεις να σε χωρίσει (Part 1)

Έχεις μια σχέση, αλλά νιώθεις πως πλέον βαριέσαι πολύ εύκολα, δεν σε γεμίζει και σου έχει φύγει κάθε αίσθημα έρωτα.

xorismos express pws tha tin kaneis na se xwrisei

Όμως επειδή δεν θες να την πληγώσεις, προτιμάς να την κάνεις να σε χωρίσει εκείνη. Βέβαια αυτό δεν είναι τόσο έντιμο θα λέγαμε, αλλά αν θες ακόμη να χωρίσεις με αυτό το τρόπο, διάβασε παρακάτω ποιους τρόπους να ακολουθήσεις!

1.Προφασίσου ότι το επόμενο διάστημα θα έχεις πολύ δουλειά, άρα λιγότερο χρόνο για να βρίσκεστε. Έτσι θα την προετοιμάσεις ψυχολογικά ότι θα είσαι απασχολημένος και λογικά δεν θα σε πρήζει.

2.Σε ότι σου προτείνει να κάνετε, πες της όχι. Πες ότι δεν σου αρέσει η ταινία που θέλει να δείτε, ούτε το μαγαζί που θέλει να φάτε, και γενικά σε ότι σου λέει βρες και κάποιο αρνητικό.

3.Άρχισε την γκρίνια ακόμη και μπροστά στις φίλες της. Αν αυτές σε αντιπαθήσουν, θα λένε όχι και τόσο όμορφα λόγια για σένα στην κοπέλα σου, και θα την επηρεάσουν αρνητικά απέναντι σου.

4.Κόψε σχεδόν τελείως το σεξ μαζί της. Ξεκίνα με τη δικαιολογία της κούρασης, του πονοκεφάλου, και ότι άλλο σου έρθει. Ξέρω ότι δεν είναι και πολύ ευχάριστο για σένα, αλλά είναι σίγουρο ότι έτσι θα την ξενερώσεις γρήγορα και θα καταλάβει ότι δεν πάει άλλο μεταξύ σας.

5.Τέλος υπάρχει και η εναλλακτική λύση να της κάνεις όλα τα χατίρια,να την γεμίσεις με δώρα, λουλούδια και να της λες σε όλα μα σε όλα ναι. Είναι γνωστό ότι εμείς οι γυναίκες δεν αντέχουμε κι πολύ τους άντρες που γίνονται χαλί να τους πατήσουμε.