Προκύρυξη νέων θέσεων για το MBA Full time

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων: MBA- Μaster in Business Administration απευθύνεται σε πτυχιούχους Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. καθώς και σε στελέχη επιχειρήσεων που ήδη εργάζονται και σκοπεύουν να αναπτύξουν το επιστημονικό τους υπόβαθρο, τις επαγγελματικές, διοικητικές και ηγετικές τους ικανότητες για την αποτελεσματικότερη διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών.

mba full time asoee

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων: MBA- Master in Business Administration.

Στα πλαίσια του προγράμματος λειτουργεί:

  • ΤμήμαΠλήρους Φοίτησης (fulltime) που απευθύνεται σε νέους απόφοιτους,έχει διάρκεια 4 ακαδημαϊκά εξάμηνα και τα μαθήματα είναι πρωινά.
  • ΤμήμαΜερικής Φοίτησης (parttime) που απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, έχει διάρκεια 5 ακαδημαϊκά εξάμηνα και τα μαθήματα είναι απογευματινά.

Για τη φοίτηση στο παραπάνω πρόγραμμα απαιτείται η καταβολή διδάκτρων. (Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mba.aueb.gr, και https://mba-parttime.aueb.gr).

Το πρόγραμμα λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου (ΦΕΚ 4105/20-9-2018, τ. Β’) Κανονισμού Λειτουργίας και του Ν.4485/2017.

Η διαδικασία αποδοχής και αξιολόγησης των αιτήσεων υποψηφιότητας είναι κυλιόμενη και πραγματοποιείται σε επιμέρους κύκλους:

  • Ημερομηνίες αποδοχής αιτήσεων του1ου κύκλου είναι έως την Τρίτη  31/03/2021.
  • Ημερομηνίες αποδοχής αιτήσεων του2ου κύκλου είναι έως την Δευτέρα  31/05/2021.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και οι αιτήσεις αξιολογούνται με σειρά προτεραιότητας.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση https://e-graduate.applications.aueb.gr/

Για την υποβολή της ηλεκτρονικής σας αίτησης απαιτείται:

  1. Να συνδεθείτε στον ανωτέρω σύνδεσμο,
  2. Να εντοπίσετε στον κατάλογο των προσφερόμενων ανά Σχολή Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων το Δ.Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων: ΜΒΑ,
  3. Να συμπληρώσετε με ακρίβειαόλα τα στοιχεία της αίτησης αφού πρώτα διαβάσετε το αρχείο με τις οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης,
  4. Να επισυνάψετε όλα τα δικαιολογητικά σας ηλεκτρονικά.

Προσοχή: Πρέπει να ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αιτήσεως και να πατήσετε «Υποβολή» προκειμένου να ληφθεί υπόψη.

Περισσότερα εδώ