Deloitte web event: “Every story has a beginning…Are you ready to write yours?”

Το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με την Deloitte Greece σας προσκαλούν την Τετάρτη 3 Μαρτίου, στη διαδικτυακή εκδήλωση: “Every story has a beginning…Are you ready to write yours? – Meet Deloitte professionals and learn how to elevate your CV | Your next career opportunity is just around the corner!”.

deloitte web event

 Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

  • 16:00-17:00  Παρουσίαση της εταιρίας Deloitte και της συμβουλευτικής θεματικής ενότητας (CV) από τους: Ζαραλίδη Βασίλη (HR/Talent Consultant) και Φετλή Έφη (Junior HR/Talent Consultant).
  • 17:00-19:00   Πραγματοποίηση προγραμματισμένων Συνεντεύξεων

To link παρακολούθησης της εκδήλωσης είναι: Join Meeting  Για να δηλώσετε συμμετοχή στις συνεντεύξεις θα πρέπει να ακολουθήσετε την κάτωθι διαδικασία:

  1. Εγγραφή στην παρούσα εκδήλωση: https://dasta.uom.gr/Career/Events/51058.html
  2. Αποστολή του βιογραφικού σας σημειώματος στα αγγλικά, μέχρι τις 2/3 στις 12:00 στο atsakmaka@deloitte.gr με θέμα Ημέρα Καριέρας – UOM

Τα άτομα που θα επιλεγούν για συνέντευξη, θα λάβουν προσωπική πρόσκληση από το Deloitte Teams meeting με το link και την ώρα διεξαγωγής της συνέντευξης. Στην περίπτωση που υπάρχει μεγάλος αριθμός βιογραφικών σημειωμάτων, οι συνεντεύξεις θα προγραμματιστούν κατά προτεραιότητα και ενδεχομένως συνεχιστούν και σε άλλες ημερομηνίες (θα ενημερωθείτε εγκαίρως από την εταιρία).