Θες να ψάξεις το κινητό του; Μάθε τι μπορεί να ανακαλύψεις

Να είμαστε ξεκάθαροι εξ’ αρχής παιδιά! Δεν είμαι υπέρ του να ψάχνεις το κινητό κάποιου άλλου και γενικά να το κοιτάς χωρίς την άδειά του.

Μπορεί ο σύντροφός σου, να σου έχει δώσει την γενική ευχέρεια να κοιτάς το κινητό του και να κάνεις οτιδήποτε, εκτός από το να ψαχουλεύεις φαντάζομαι, αλλά είναι άλλο πράγμα να ξέρεις το κωδικό του κι άλλο πράγμα να το πάρεις στα κρυφά και να ψάξεις τα πάντα! 

Παρόλο αυτά, θα δώσω ένα μικρό ελαφρυντικό στις γυναίκες που το έχουν κάνει ή σκέφτονται να το κάνουν, αλλά όχι στις γυναίκες που είναι εκ φύσεως περίεργες, κουτσομπόλες ή φουλ ζηλιάρες. Εκεί λοιπόν που θα δικαιολογήσω μια γυναίκα, η οποία θέλει να ψάξει το κινητό του αγοριού της είναι επειδή έχει σοβαρές ενδείξεις ότι της κρύβει ο δικό της κάτι ή ξέρει ότι της λέει ψέματα. Βέβαια όποια επιλέγει να το κάνει, ας έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της ΄ότι μπορεί να επιβεβαιωθούν οι φόβοι της. Επίσης δεν αντέχουμε όλοι τον ίδιο βαθμό αλήθειας, κι αν ανακαλύψουμε κάτι που δεν μας αρέσει θα πρέπει να είμαστε μετά ψύχραιμες, γιατί δεν μπορούμε πάντα να ομολογήσουμε έτσι ψυχρά αυτό που κάναμε στον σύντροφό μας.

Ας δούμε όμως τι “κρύβουν” τα αγόρια στο κινητό τους!

Μηνύματα με πρώην 

Είτε είχαν χωρίσει λίγο καιρό πριν τα φτιάξει μαζί σου, είτε πολύ παραπάνω ένας άντρας μπορεί στα κρυφά να μιλάει με την πρώην του. Ειδικά αν ήταν μια σημαντική κοπέλα στη ζωή του, πριν γνωρίσει εσένα φυσικά, μπορεί να υπάρχει ακόμη ένα ανθρώπινο ή ψυχικό δέσιμο μαζί της. Μπορεί δηλαδή να μην την θέλει πια ή να την αγαπάει ερωτικά, αλλά να την υπολογίζει σαν άνθρωπο. Μπορεί επίσης αυτή να θέλει να έχει μια επικοινωνία μαζί του και να μην γίνεται τόσο πιεστική, άρα να μην της το ξεκόβει. Βέβαια αν μιλάνε ερωτικά, δεν νομίζω να κάτσεις και πολύ ακόμη μαζί του και θα έχεις όλα τα δίκια του κόσμου. Σε αντίθετη περίπτωση προσπάθησε να τον κάνεις με συζήτηση να το παραδεχτεί μόνος του και ζήτα του να ξεκόψει τελείως, αλλιώς, πάλι δικαίως, δεν μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη.

Sexting 

Ναι μπορεί να συμβεί κι αυτό. Να έχεις μια υπέροχη σχέση, το σεξ να είναι πολύ καλό και πάρα πολύ συχνό κι εκείνος να κάνει sexting και με άλλες στα κοινωνικά δίκτυα συνήθως. Θέλει να ανεβάσει κι άλλο την αυτοπεποίθησή του;  Θέλει να κάνει εξάσκηση για να είναι καλύτερος με σένα; Όποια κι αν είναι η αιτία είναι λάθος του,σε μειώνει, είναι και μια μορφή απιστίας και πρέπει να σταματήσει,χθες!

Σχόλια και μηνύματα στα social media

Κάτι πιο αθώο εδώ, αλλά και πάλι υπάρχει μια επαφή με άλλες κοπέλες, και γενικά του αρέσει να φλερτάρει. Όταν έχεις σχέση και περνάς καλά δεν νομίζω ΄ότι χωράνε τέτοια. Αλλιώς πάει να πει ότι κάτι σου λείπει από την κοπέλα σου και πας να το ψάξεις αλλού. Απλά δεν θες και να την απατήσεις, οπότε διαλέγεις κάτι πιο ανώδυνο και άκακο. 

Τίποτα

Τέλος, ναι κορίτσια, υπάρχουν και οι ειλικρινείς τύποι εκεί έξω Μπορεί να νομίζεις ότι κάτι κρύβει, να κοιτάξεις το κινητό του και να μην βρεις τίποτα. Κι όχι επειδή θα έχει σκεφτεί ότι μπορεί να το κάνεις και άρα έχει πάρει τα μέτρα του. Γιατί πίστεψέ με, οι άντρες δεν είναι τόσο πονηροί,σαν εμάς. Απλά φίλη μου, μάλλον πέτυχες κελεπούρι, οπότε μη πεις τίποτα για ψάξιμο, μη το ξανακάνεις προφανώς και απόλαυσε την σχέση σου. Είσαι μάλλον τυχερή!