MARIA PAPAGEORGIOU FULL BAND | LiveStreaming στο Gazarte

Το Gazarte συνεχίζει τις LiveStreaming παραστάσεις και υποδέχεται τη Μαρία Παπαγεωργίου και τη μπάντα της για μία μαγευτική LiveStreaming συναυλία το Σάββατο 6 Μαρτίου στις 21.00 το βράδυ.

maria papageorgiou gazarte

Συμπληρώνοντας έναν χρόνο από την πρώτη – τότε ακόμη πρωτόγνωρη – live streaming συναυλία από το σαλόνι του σπιτιού της, η Μαρία Παπαγεωργίου συναντά αυτή τη φορά τους συνεργάτες μουσικούς της στη μεταμορφωμένη σε σαλόνι κεντρική σκηνή του Gazarte.

Κρατώντας τη νοσταλγία ενός κόσμου που τελειώνει, αλλά και τη δημιουργική εξερεύνηση ενός κόσμου καινούργιου, η Μαρία Παπαγεωργίου αναζητά τις νέες ισορροπίες μέσα από τη μουσική, που πάντα βρίσκει τρόπους να μας εξελίσσει, να μας ανατροφοδοτεί και να μας ενώνει. Φτιάχνει μια ενότητα τραγουδιών που επιθυμεί να τραγουδήσει μετά από τόσους μήνες, τραγούδια που συν-τραγουδήσαμε όλοι μαζί πριν την πανδημία, τραγούδια που προέκυψαν ως αποτέλεσμα αυτής αλλά και στιγμές από την performance της «Solo Out», που έμελλε να είναι η τελευταία της συναυλία παρουσία κοινού για το 2020 στην Ταράτσα του Gazarte.

Εκεί λοιπόν που έκλεισε ένας κύκλος, ανοίγει τώρα ένας καινούργιος. Μεταφερόμαστε από τη δροσερή ταράτσα στην άνεση του σαλονιού της κεντρικής σκηνής και από εκεί μέσα στο σαλόνι όλων, όπου η Μαρία και η μπάντα της θα εκπέμψουν μουσικές, εικόνες και συναισθήματα. Το φως των κεριών και το ζεστό σκηνικό τους αγκαλιάζουν και καταφέρνουν με έναν τρόπο μαγικό να μας φέρουν κοντά τους, όπως μας λέει και η ίδια.

‘‘Δεν μπορούσα να φανταστώ πως ακριβώς ένα χρόνο μετά τη γλυκιά αμηχανία του πρώτου live streaming από το σαλόνι μου, τότε που φορούσαμε Μάρτη στο χέρι και όλοι κοιτιόμασταν με αγωνία, άλλος ένας Μάρτης θα με έβρισκε εδώ, να αναζητώ την παρουσία σας. Είμαστε εδώ ξανά με την ομάδα μου, υγιείς και ευτυχισμένοι που συναντιόμαστε επί σκηνής μετά από τόσους μήνες και ξέρουμε πως, με έναν τρόπο μαγικό, θα νιώθουμε την ανάσα σας, θα βλέπουμε το χαμόγελό σας και θα ακούμε το τραγούδισμά σας. ’’

Το Σάββατο 6 Μαρτίου στις 21.00 η ώρα το βράδυ, θα απολαύσουμε απευθείας από το Gazarte την Μαρία Παπαγεωργίου και τη μπάντα της, σε μία μουσική εμφάνιση επηρεασμένη από όσα μας κρατάνε προς το παρόν μακριά, αλλά σχεδιασμένη για να μας φέρει κοντά.

Ημερομηνία Παραστάσης:
Σάββατο 6/3 στις 21:00 GMT+2

Τιμή Εισιτηρίου: 10€
Αποκλειστική Διάθεση Εισιτηρίων:
Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr και τηλεφωνικά στο 11876
*Το Viva.gr και το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών του, αποτελούν τα μόνα εξουσιοδοτημένα κανάλια πώλησης εισιτηρίων