Ανανέωση της σεξουαλικής σας ζωής – χρήσιμα tips

Νομίζεις ότι η σύντροφός σου δε βαριέται το σεξ μαζί σου; Πιστεύεις ότι δε θα ήθελε να δοκιμάσει νέες εμπειρίες; Όχι απαραίτητα με κάποιον άλλον, μαζί σου! Ίσως όμως, για τους δικούς της λόγους, διστάζει να σου το πει.

Ανέλαβε λοιπόν εσύ πρωτοβουλία, πριν σε βαρεθεί εντελώς κι αρχίσει να πεταρίζει το ματάκι της. Μετά ίσως να είναι πολύ αργά για να εφαρμόσεις sexy ideas!

Μπορείς να κάνεις μια συζήτηση μαζί της και να καταγράψετε σε μια λίστα έξι νέες εμπειρίες, που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν και θα θέλατε πολύ να δοκιμάσετε.

Ορισμένες από τις εμπειρίες αυτές μπορεί να είναι πολύ απλές, όπως το να κάνετε sex στην ταράτσα. Άλλες μπορεί να περιέχουν και λίγο κίνδυνο, για παράδειγμα sex σε ένα μεγάλο, απόκρημνο βράχο.

Φυσικά μπορείτε να βάλετε και δραστηριότητες που θα θέλατε να κάνετε, όπως rafting ή να πετάξετε με ανεμόπτερο. Έχουμε πει ότι οι νέες εμπειρίες αυξάνουν την ντοπαμίνη και την τεστοστερόνη και το sex γίνεται πολύ καλύτερο!

Κάντε λοιπόν μια τέτοια λίστα και αριθμήστε από το ένα ως το έξι. Θα δώσετε μια υπόσχεση ότι θα ρίξετε το ζάρι και όποια εμπειρία εκείνο διαλέξει, θα τη φέρετε εις πέρας. Δε θα κάνετε πίσω, ούτε θα αντικαταστήσετε μια εμπειρία με κάποια άλλη. Πάρτε λοιπόν το ζάρι στο χέρι και απολαύστε την επιλογή που θα κάνει για σας.

More! Μην την πιέσεις να γράψετε στη λίστα κάτι που εκείνη δε θα ήθελε. Σίγουρα ξέρεις τα όριά της και γνωρίζεις ότι μερικές επιθυμίες καλύτερα να μένουν φαντασιώσεις.

Extra! Να είστε προσεκτικοί όταν δοκιμάζετε νέες στάσεις γιατί οι μικροτραυματισμοί του πέους μπορούν να προκαλέσουν τη νόσο Peyronie, δηλαδή μη αναστρέψιμη κάμψη!