Πότε θα περάσεις περισσότερα μαθήματα στην εξεταστική: Σε σχέση ή single;

Ήρθε η ώρα για άλλη μια εξεταστική! Και πότε θα διαβάσεις άραγε πιο πολύ και συγκεντρωμένα; Αν έχεις σχέση ή όχι;

Πολλοί ισχυρίζονται ότι αν είναι μόνοι τους λειτουργούν καλύτερα σε τέτοιες περιόδους διαβάσματος,αφού δεν έχουν ας πούμε κάποια άλλη έννοια στο μυαλουδάκι τους, να τους απασχολεί. Έτσι είναι πιο εύκολο και “αναγκάζονται” να συγκεντρωθούν στα της σχολής γεγονότα.

Όταν δεν έχεις σχέση, δεν είσαι συνέχεια με το κινητό στο χέρι και να σκέφτεσαι αν θα στείλεις κάποιο μήνυμα, ή αν θα σε πάρει τηλέφωνο αυτός ή αυτή που έχεις σχέση.

Επίσης δεν χρειάζεται να λες σε κάποιον ότι πρέπει να κάτσεις σπίτι να διαβάσεις, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος να λες κάπου το πρόγραμμά σου.

Έχεις με όλη τη σημασία της λέξεως, την ελευθερία να κάνεις ότι θες, όποτε το θες. Από την άλλη αν βρίσκεσαι σε μια σχέση, την περίοδο της εξεταστικής σου,  καλό θα είναι να έχεις την απαιτούμενη ψυχολογική υποστήριξη από το αγόρι σου ή το κορίτσι σου, για να συγκεντρωθείς και να περάσεις τα μαθήματα που πρέπει.

Αν δε, μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο, σχολή και σχέση γενικά, είσαι μάλλον από τους τυχερούς, γιατί καταφέρνεις σε ότι κάνεις να μπορείς να ξεχωρίσεις ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα και πως χρειάζεται το καθένα τη δική του προσοχή και αφοσίωση.