Σεξ με πρώην: Τι πρέπει να σκεφτείς πριν το «μοιραίο»

Έχει συμβεί σε όλους μας, έστω να μας περάσει από το μυαλό, να κάνουμε σεξ με κάποιον-α πρώην.

sex me ton prwhn

Μπορεί σε αυτή τη σκέψη να μας οδήγησε το γεγονός ότι έχουμε κολλήσει στο παρελθόν, ότι ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής μας ή ότι απλά ελπίζουμε πως με το σεξ, θα ξυπνήσουμε παλιά συναισθήματα, οπότε το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης θα είναι πιο πιθανό.

Όμως σε τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχει κι ένα ρίσκο που παίρνουμε. Μπορεί ο άλλος ή η άλλη να μη θέλουν, ή και να γίνει να είναι μόνο για μια φορά, ενώ εμείς θέλουμε κάτι παραπάνω. Όπως και να έχει πάντως, καλό είναι πριν προχωρήσουμε σε σεξ με πρώην να σκεφτούμε κάποια πράγματα πριν.

Έστω ότι συμφωνείτε και οι δύο να βρεθείτε και καταλήγετε στο πολυπόθητο κρεβάτι. Τα πράγματα εκείνη τη στιγμή, μπορεί να μην πάρουν την τροπή που περίμενες και η διάθεση σας να μην είναι η αναμενόμενη.

Μια άσχημη διάθεση εκείνη τη στιγμή, μπορεί κυριολεκτικά να καταστρέψει το σεξ, και μετά είναι πολύ δύσκολο να φτιάξεις το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας.

Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο, αν ένας από τους δύο θέλει να τα ξαναβρείτε και να είστε μαζί, να “χρησιμοποιήσει” το σεξ, ως μέσο συγχώρεσης. Αν όμως αυτό γίνει αντιληπτό, από τον άλλον, μπορεί να συνεχίσει το όλο “παιχνίδι”, απλά για να περνάει καλά.

Από την άλλη αν αυτό που είχατε, ήταν μια ουσιαστική σχέση, με το να αποφασίσετε να βρίσκεστε μόνο για σεξ, κατά κάποιο τρόπο “μειώνετε”, αυτό που είχατε, αφού για τον καθένα από σας , ο άλλος άνθρωπος ήταν κάτι παραπάνω από ένα απλό κρεβάτι..

Τέλος, πριν προχωρήσεις σε μια τέτοια απόφαση, σκέψου τι θα γίνει σε περίπτωση που κάποιος από τους δύο, θελήσει να προχωρήσει τη ζωή του με ένα νέο ΄άτομο”.

Επειδή αυτό που θα σας ενώνει. είναι απλά σεξ, και όχι μια πιο σοβαρή δέσμευση, είναι πιθανόν αργά ή γρήγορα, να γνωρίσει κάποιος από τους δύο σας, έναν άνθρωπο που θα θέλει να δοκιμάσει μαζί του, μια νέα σχέση.