«Η Γνώση Είναι Δύναμη», Το Παιχνίδι Που Θα Σας Κάνει Να Κολλήσετε!

Μια από τις αγαπημένες ασχολίες με τους φίλους μας, είναι να παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια και να ανακαλύπτουμε συνεχώς νέα παιχνίδια, για να περνάμε όμορφα τον χρόνο μας.Ένα από αυτά, είναι και το «Η Γνώση Είναι Δύναμη» που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

h gnwsh einai dinami epitrapezio paixnidi

Τι και αν έκανε την εμφάνισή του το 2018;;; Το παιχνίδι «Η Γνώση Είναι Δύναμη», φτιάχτηκε και απευθύνεται σε παρέες. Μπορείτε να το βρείτe στο Playstation Store, να το αγοράσετε, και σε 20’ θα είστε έτοιμοι να κατακτήσετε την πυραμίδα της γνώσης. Το παιχνίδι ανήκει στη σειρά PlayLink της Sony, και είναι διαθέσιμο για τη κονσόλα PS4.

Το format του παιχνιδιού μοίαζει αρκετά με το παιχνίδι Buzz, του PS3. Μπορεί να παιχτεί από 2 έως 6 άτομα, και οι παίκτες χρησιμοποιούν τη δωρεάν εφαρμογή του παιχνιδιού στο κινητό τους, η οποία λειτουργεί ως χειριστήριο. Ωραίο στοιχείο αποτελεί το γεγονός, ότι ο κάθε παίχτης βγάζει τη δική του selfie που τον ακολουθεί στο παιχνίδι του.

Το παιχνίδι ξεκινάει με την επιλογή μιας κατηγορίας ερωτήσεων, και εδώ αρχίζει το ενδιαφέρον κομμάτι! Ο κάθε παίχτης έχει στη διάθεση του υπερδυνάμεις, τις οποίες χρησιμοποιεί για να σαμποτάρει τους άλλους παίχτες! Από επιθέσεις πάγου, μέχρι βόμβες, σκοπός του παιχνιδιού, είναι να απαντήσουμε όσο πιο γρήγορα και σωστά, τις ερωτήσεις που μας δίνονται.

Στα ενδιάμεσα του παιχνίδιού, υπάρχουν εμβόλιμα mini games ταξινόμησης και ένωσης εννοιών. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε, πως θα προτιμούσαμε να υπήρχε εναλλαγή των mini games ή διαφορετικού τύπου mini games, ώστε να υπάρχει ποικιλία.

Το παιχνίδι τελειώνει, με την πυραμίδα της γνώσης. Οι πόντοι που έχουν μαζευτεί κατά τη διάρκεια των 11 γύρων, μετατρέπονται σε σκαλοπάτια στην πυραμίδα, και στόχος μας είναι η κορυφή! Στην κορυφή, πέρα από τη νίκη, μας περιμένει και ένας ξεχωριστός πάπυρος της γνώσης.

Οι ερωτήσεις στην ελληνική έκδοση είναι αρκετά ποιοτικές και η εμφάνιση του παιχνιδιού πολύ ομορφη! Τέλος, παρόλο που το παιχνίδι μπορεί να φανεί σύντομα επαναλαμβανόμενο, αποτελεί μια καλή επιλογή για μια όμορφη βραδιά με την παρέα μας!

Knowledge Is Power | Gameplay Trailer | PS4

Πηγή: https://busted.gr/knowledge-is-power-review/