Τι να μην κάνεις μετά από έναν χωρισμό!

Όταν χωρίζουμε πολλές σκέψεις περνάνε από το μυαλό μας, όπως η πιθανότητα να κάναμε λάθος, ή να μην διεκδικήσαμε αρκετά τον-την σύντροφό μας, η ιδέα να τα ξαναβρούμε, αλλά μπορεί να νιώσουμε και μια ανακούφιση, ειδικά αν είχαμε ξενερώσει στην σχέση μας και γενικά δεν περνούσαμε καλά.

ti na min kaneis meta apo enan xorismo

Αν δεν ανήκεις όμως στην τελευταία περίπτωση, σου έχω εδώ τα πιο “σοβαρά” λάθη, που μπορεί να κάνεις μετά από έναν χωρισμό, ώστε να τα αποφύγεις!

1ο λάθος 

Όχι κλήσεις  και μηνύματα στα social media όταν θα τον-την θυμάσαι. Με το να μιλάς συχνά με έναν-μια πρώην δεν θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τον χωρισμό και να προχωρήσεις παρακάτω κάποια στιγμή.  

2ο λάθος

Δεν χρειάζεται να ποστάρεις στο Facebook ότι νιώθεις και σκέφτεσαι μετά τον χωρισμό σου. Επειδή σίγουρα τα social media κατέχουν ένα σημαντικό ρόλο στην καθημερινή μας ζωή κι είναι σαν μια κοινότητα, όπου μιλάμε και μοιραζόμαστε γεγονότα, δεν είναι ανάγκη να κοινοποιούμε οτιδήποτε συμβαίνει στην προσωπική μας ζωή.  

3ο λάθος 

Επειδή μπορεί να βρίσκεσαι σε μια έντονη συναισθηματική κατάσταση, ίσως να περάσουν από το μυαλό σου κάποιες κινήσεις που να θες να κάνεις, αλλά μετά να τις μετανιώσεις.

Για παράδειγμα μια αλλαγή στα μαλλιά σου (κυρίως εμείς οι γυναίκες), ή να αλλάξεις  συμπεριφορά ως προς το αντίθετο φύλο, επειδή έχεις πληγωθεί ή επίσης να ξεκινήσεις δίαιτα ή να τρως πάρα πολύ, γιατί θα νιώθεις ότι έτσι θα παρηγορηθείς.

4ο λάθος

Το σεξ με πρώην είναι κάτι που σίγουρα το ξέρεις πολύ καλά και μπορεί αν προτείνεις μια τέτοιου είδους συμφωνία να θεωρείς ότι έχεις μια ακόμη ευκαιρία. Όμως θα ήταν λάθος γιατί συνεχίζεις μια κατάσταση,που πιθανόν ο πρώην ή η πρώην σου, να εκμεταλλευτεί και έτσι εσύ να μένεις πίσω.