Ερωτικά ταιριάσματα βάσει ζωδίων!

Πες  μου το ζώδιό σου, να σου πω ποιο ζώδιο σου ταιριάζει! Εδώ σε αυτό το άρθρο, είπαμε να δούμε τα ερωτικά ταιριάσματα στα ζώδια, για να έχουμε μια εικόνα ποιος πάει με ποιον.

Θα δούμε εδώ τους πέντε πιο ταιριαστούς συνδυασμούς των ζωδίων με βάση τα χαρακτηριστικά τους και την αστρολογία. Σίγουρα δεν διαλέγει κανένας σύντροφο, ρωτώντας τον «τι ζώδιο είσαι » και ανάλογα τον απορρίπτει ή όχι, αλλά δεν είναι κιόλας κακό να έχει κάποιος μια γενική ιδέα.

Ξεκινάμε λοιπόν!

Αν είσαι Κριός ταιριάζεις ιδανικά με τον Τοξότη.  Έχετε μεταξύ σας μια έλξη και σύνδεση, γιατί και τα δύο ζώδια,στα οποία ανήκετε  έχουν πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ τους. Σας αρέσει να φλερτάρετε. Ο Κριός από την μία αναζητά την αφοσίωση και την πίστη. Από την άλλη ο Τοξότης είναι πιο παιχνιδιάρης, μέχρι όμως να του κάνεις το «κλικ». Τότε γίνεται πιο σοβαρός από ποτέ και κάνει focus  στο ταίρι του και μόνο. Άρα το μυστικό είναι να μην πάψει το ενδιαφέρον στη σχέση σας. Ο Κριός και ο Τοξότης μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι εραστές.

Αν είσαι Ταύρος ταιριάζεις ιδανικά με τον Αιγόκερω. Ανήκετε στα ζώδια της Γης, κι αν δημιουργήσετε μεταξύ σας δεσμό, αυτός θα περιέχει την  πραγματική κι αληθινή αγάπη. Και ο Ταύρος και ο Αιγόκερως είναι δοτικά ζώδια και είναι των σχέσεων. Δεν θα νιώσει ποτέ ο ένας από τους δύο την μοναξιά. Το μόνο αρνητικό είναι όπως στην σχέση Ταύρου και Αιγόκερου , ίσως έρθει σύντομα η βαρεμάρα, γιατί κανένα ζώδιο δεν είναι πιο της δράσης.

Αν είσαι Δίδυμος ταιριάζεις ιδανικά με τον Υδροχόο. Εσείς οι δύο μαζί σε σχέση θα είστε ένα από τα πιο χαρούμενα ζευγάρια. Το κακό είναι το πείσμα του Υδροχόου κάποιες φορές και ο εγωισμός του, γεγονός που μπορεί να εκνευρίσει έναν Δίδυμο. Όμως γενικά υπάρχει κατανόηση μεταξύ τους.

Αν είσαι Καρκίνος ταιριάζεις ιδανικά με τον Ιχθύ. Ζώδια του νερού και οι δύο, ρομαντικά και τα δύο. Βέβαια ο Καρκίνος δρα πιο πολύ με το συναίσθημα από ότι ο Ιχθύς, που όμως με την λογική του θα ισορροπεί τις καταστάσεις.

Αν είσαι Λέων ταιριάζεις ιδανικά με τον Τοξότη. Εδώ θα έχουμε σίγουρα μια σχέση με πάθος και ένταση. Είναι δυναμικά και τα δύο ζώδια και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο να βαρεθεί ο ένας τον άλλον. Βέβαια πρέπει να προσέξουν την επιθυμία του Λέων να είναι ισχυρογνώμων, αλλά σίγουρα θα τα βρούνε σε όλους τους τομείς της σχέσης.